BRAUN 910 FACE Zoom
BRAUN 910 FACE epilator

999,00 kn

Braun FaceSpa Pro 910 - sustav 2-u-1 koji kombinira epilaciju i čišćenje lica, za salonski tretman u udobnosti vlastitog doma
Istaknute značajke proizvoda:
1. sustav na svijetu koji kombinira epilaciju i čišćenje lica
Epilator za lice uklanja dlačice 4x kraće od onih koje vosak može uhvatiti, donoseći gladak i čist ten
Četkica za čišćenje lica 6x je učinkovitija od ručnog čišćenja*
Punjivi uređaj za salonsku njegu u udobnosti doma, kad god poželite
Opis proizvoda:
Braun FaceSpa Pro prvi je 2-u-1 uređaj na svijetu koji omogućuje i epilaciju i čišćenje lica. Epilacijski nastavak nježno uklanja dlačice iz korijena donoseći dugotrajnu glatkoću kože. A kada želite očistiti lice, samo zamijenite taj nastavak četkicom za dubinsko čišćenje lica koja je 6x učinkovitija od ručnog čišćenja*. Punjivi uređaj Braun FaceSpa Pro omogućuje njegu lica na salonskoj razini u udobnosti vašeg vlastitog doma.
*testirano na teže odstranjivoj podlozi na bazi ulja
Precizna epilacija lica
Epilator za lice Braun FaceSpa Pro lako se koristi i omogućuje precizno uklanjanje neželjenih dlačica. Izuzetno uska glava ima 10 mikrootvora koji nježno hvataju i najtanje dlačice (debljine tek 0,2 mm) koje vosak ne može uhvatiti. Uživajte u dugotrajnoj glatkoći, bez dogovaranja salonskih tretmana voskom!
Nježno čišćenje, blistava koža.
Nastavak s četkicom za čišćenje lica nježno uklanja make-up i nečistoće kako bi vašoj koži vratio njezin prirodan sjaj. Dermatološki testirane stotine mikrooscilacija čiste kožu 6x učinkovitije* od ručnog čišćenja, pripremajući je tako za što bolje upijanje kreme ili seruma.
Preostale značajke proizvoda:
Pametno prepoznavanje nastavaka-osigurava optimalne performanse, bez obzira na to koji nastavak koristite.
Mjerač vremena za tretmane-tretira svako područje po 20 sekundi. Uređaj će početi pulsirati kada je vrijeme za prijelaz na novo područje.
Punjiva baterija-osigurava da FaceSpa Pro uvijek bude spreman za uporabu.
Šifra: 130799
Robna marka:BRAUN
Kataloški broj: BRAUN 910 FACE
Kategorija: MALI KUĆANSKI > DEPILATORI
Jamstvo:2 godine