REMINGTON BKT4000 Zoom
REMINGTON BKT4000 ženski trimer

299,00 kn

Remington Smooth & Silky Cordless Bikini Trimmer je savršen alat za potpuno uređivanje bikini zone. Bežičan i kompaktan, ovaj trimer nudi kompletnu udobnost i slobodu šišanja i oblikovanja bikini područja, na apsolutno jednostavan način. Ovaj svestrani trimer se može koristiti na suhom ili pod tušem; što je idealno za redovito šišanje bikini zone ili za brzinsko uređivanje.
Uz izbor od dva udobna nastavka - češlja (2 mm i 4 mm), možete odabrati i savršenu dužinu za vaš osobni stil. Kako big držali trimer i u kom smjeru god šišali, ovi pametni nastavci - češljevi će uvijek šišati na istu dužinu kako biste postigli ravnomjerne rezultate.
Stoga, sa savršenim svilenkasto glatkim rezultatima, neka vam Remington Smooth & Silky Cordless Bikini Trimmer pomogne u pripremi za bikini.
Idealan za vašu putnu torbu, ovaj bikini trimer se kompletno može isprati vodom za apsolutnu higijenu, i dolazi s praktičnom četkicom i kozmetičkom torbicom kako bi uvijek izgledao kao novi. Sa 60 minuta rada sa samo jednim napajanjem, on je spreman kada ste i vi spremni.
Precizni trimer lagano klizi preko kože i šiša dlačice na manje od 0,2 mm za glatke i svilenkaste rezultate. Ovaj inovativni dizajn je savršen za oblikovanje i šišanje delikatnih područja bez bolova ili nadraživanja.
Precizni trimer - šišanje uz kožu za glatke rezultate
Šiša na 0,2 mm, idealno za bikini zonu
Udobni nastavci - češljevi s 2 dužine šišanja - 2 mm & 4 mm
Ravnomjerni rezultati neovisno o načinu držanja šišača
Mokro & suho - idealno za korištenje pod tušem
Higijenski, pere se pod tekućom vodom, za jednostavno čišćenje
Do 60 minuta bežičnog rada s jednim napajanjem
Indikatorska lampica za punjenje
Uključuje: Četkicu za čišćenje i kozmetičku torbicu
Šifra: 122555
Robna marka:REMINGTON
Kataloški broj: REMINGTON BKT4000
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Depilatori
Jamstvo:3 godine
Aktivni asortiman:DA