philips senseiq akcija 2022
PHILIPS BHD827 00 Zoom
PHILIPS BHD827 00 sušilo za kosu

2.499,00 kn 2.099,00 kn

SenseIQ. Jedinstvena kosa. Jedinstvena njega.  slika

SenseIQ. Jedinstvena kosa. Jedinstvena njega.


Tehnologija SenseIQ za personalizirani doživljaj sušenja. Sušilo za kosu sa SenseIQ: određuje, prilagođava se i njeguje.

Pametni digitalni programi slika

Pametni digitalni programi


Pametni digitalni programi automatskim odabirom prikladne temperature i snage protoka zraka stvaraju doživljaj sušenja prilagođen vašim preferencama.

Oblikovanje  slika

Oblikovanje


Otvor mlaznice od 7 mm koncentrira protok zraka za precizno oblikovanje frizure. Idealno za četkanje tijekom sušenja i oblikovanja frizure.

Philips SenseIQ akcija 2022

Akcija traje od 22.4. do 26.5.2022 ili do isteka zaliha.
Inovativno sušilo za kosu donosi vam personaliziran doživljaj sušenja aktivno štiteći kosu od oštećenja i pucanja.
Tehnologija SenseIQ radi na principu umjetne inteligencije te osjeća kosu, prilagođava joj se i njeguje stoga više ne morate tražiti kompromise između zdrave kose i savršenih rezultata oblikovanja.
Digitalni infracrveni senzor neprekidno utvrđuje temperaturu kose radi personalizirane zaštite, analizira podatke prikupljene senzorom i prilagođava temperaturu više od 12.000 puta po sušenju* kako ne bi došlo do pregrijavanja i oštećenja kose.
Pametni digitalni programi stvaraju iskustvo sušenja prilagođeno vašim željama i željenoj frizuri (5 digitalnih načina sušenja na potpuno digitalnom LED zaslonu).
Sušilo je dizajnirano za snažan protok zraka tako da sada možete uživati u jednostavnijem i bržem sušenju vaše jedinstvene kose s čak 3 nastavka - nastavak za oblikovanje (mlaznica 7mm), opuštajući masažer vlasišta i difuzor za kovrče.
Šifra: 148510
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI BHD827/00
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Fenovi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA