philips kosa akcija svibanj
PHILIPS HP8283 00 Zoom
PHILIPS HP8283 00 sušilo za kosu

1.099,00 kn 799,00 kn

  • do 12 rata bez kamata, 66,58 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

Inteligentni senzor MoistureProtect slika

Inteligentni senzor MoistureProtect


Posebnost i inovacija MoistureProtect tehnologija je u tome što čuva prirodnu vlažnost kose te štiti kosu od pregrijavanja.

Masažer vlasišta slika

Masažer vlasišta


Vibrirajući masažer vlasišta lako se upotrebljava te opušta i stimulira vlasište. Uživajte u opuštajućoj i zdravoj masaži.

 Šest postavki brzine slika

Šest postavki brzine


Šest postavki brzine i topline za optimalnu kontrolu i predivnu kosu zaštićenu iznutra i izvana.

philips kosa akcija svibanj

Akcija traje od 14.5. do 1.6.2021 ili do isteka zaliha.

Ovo profesionalno sušilo za kosu snage 2300 W ima šest postavki brzine i topline. Tako nastaje kombinacija snage, brzine i tehnologije koja sušenje i oblikovanje kose čini bržim, lakšim i nježnijim.
ThermoProtect temperatura osigurava savršenu temperaturu sušenja kose. Snažno, ali nježno sušenje pruža optimalne rezultate na nježan način.
Masažer vlasišta lako se upotrebljava te opušta i stimulira vlasište. Vlakna za masažu nježno položite na područje vlasišta na kojem osjećate napetost, bez primjene pritiska. Opušteno i polako pravite kružne pokrete po području ili ostanite na jednom mjestu kako biste ublažili napetost. S pomoću gumba za uključivanje/isključivanje odaberite jednu od 3 postavke brzine vibracije. Baterije su priložene pa odmah možete početi uživati u opuštajućoj i zdravoj masaži vlasišta.
Negativno nabijeni ioni eliminiraju statički elektricitet, regeneriraju kosu i zaglađuju vlasi radi postizanja većeg sjaja kose. Rezultat je glatka i sjajna kosa te postojana frizura, bez statičkog elektriciteta.
Šifra: 132637
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HP8283/00
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Fenovi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA