Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

Fill and Go Vital-pink Zoom
Fill and Go Vital-pink bočica za vodu

13,00 €

  • na lageru dostupno

Mobilni sustav za filtraciju vode - Fill & Go Vital
FILL&GO uvijek sa Vama svježa i izvrsnog okusa BRITA voda. Višenamjenska TRITAN BRITA bočica sa prepoznatljivom BRITA tehnologijom filtracije vode. Jednostavno napunite vodom i uvijek uz sebe imate svježe filtriranu BRITA vodu bez bojaznosti od otpuštanja kemijskih sastojaka štetnih po zdravlje npr. Bisphenol, Phthalate itd.....koje ispuštaju mnoge plastične bočice.FILL&GO je BPA-free, Phthalate-free višenamjenska bočica izrađena po strogim Njemačkim standardima dizajnirana da jednostavno i jednom rukom otklopite i zaklopite poklopac. FILL&GO izrađen da pristaje u nosače za bočice u automobilima, možete ga koristiti i za Vaše omiljne toplo-hladne napitke bez BRITA filtracije .
Kapacitet : 0.6 lit. filtrirane vode.
TÜV SÜD i WQA certifikati. Jedinstvena BRITA tehnologija filtracija vode osigurava vrhunsku kvalitetu filtrirane vode uvijek i u svakom trenutku uz Vas. Može se prati i u perilici posuđa (max 50°C).
Boja: roza
Šifra: 134472
Robna marka:BRITA
Kataloški broj: Fill and Go Vital-pi
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Filtracija vode
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA