LAICA Sous Vide SVC200 Zoom
LAICA Sous Vide SVC200 kuhalo za sporo kuhanje u vakuumu

1.499,00 kn

Kuhanje u vakuumu na niskim temperaturama
Sanjate li oduvijek o pripremi savršenog jela?
Ukusna hrana, savršeno pripremljena na brz i jednostavan način.
Otkrijte tajne proslavljenih vrhunskih kuhara…
Uvijek savršena priprema hrane - zajamčeno
ZDRAVA METODA PRIPREME UKUSNE HRANE: Laica Sous Vide omogućuje pripremu vaše omiljene hrane bez dodavanja masnoća.
PRAKTIČNOST PRIPREME - HRANA SPREMNA KAD JE TREBATE: hranu možete pripremiti i ranije, kad imate vremena i ona će biti sigurno pohranjena u vakuumu. Kada je vrijeme za jelo, samo stavite i dalje zatvorenu vrećicu u vrelu vodu na temperaturu kuhanja na nekoliko minuta i vaše će jelo biti spremno za serviranje, savršeno i sočno kao da ste ga upravo skuhali.
UVIJEK SAVRŠENI REZULTATI: kuhalo LAICA Sous Vide ima integrirani termostat kojim jamči preciznu kontrolu postavljene temperatura kuhanja. A to jamči uvijek savršene rezultate. Više nećete trebati opsesivno provjeravati jelo tijekom pripreme.
NEKA VAŠA HRANA DULJE SAČUVA SVOJU SVJEŽINU: hrana skuhana u vakuumu ima dulji vijek trajanja u hladnjaku ili zamrzivaču.
ŠTO JE SOUS VIDE?
Sous Vide je jednostavna i precizna gurmanska kulinarska tehnika koju koriste kuhari diljem svijeta kako bi uvijek postigli savršene rezultate.
Hrana se stavlja u za nju prikladnu plastičnu vrećicu (po mogućnosti vakuumski zatvorenu) i kuha na niskoj temperaturi. Sustav Sous Vide dopušta preciznu kontrolu temperature koja se ne može postići s tradicionalnim sustavima kuhanja i na taj način jamči da jela svaki put mogu izgledati potpuno jednako.
ZAHVALJUJUĆI UREĐAJIMA ZA KUHANJE SOUS VIDE KOJE DONOSI LAICA, SADA I VI U SVOM DOMU MOŽETE PRIPREMATI OMILJENA JELA NA RAZINI VRHUNSKIH KUHARA.
Savršeno kuhanje je uvijek zajamčeno: hrana će uvijek biti homogeno pripremljena, od ruba do ruba.
Više nećete morati nagađati kada i kako će nešto biti savršeno pripremljeno, preciznost je sada u vašim rukama.
Kako to funkcionira?
Postavite temperaturu i vrijeme, uronite željene namirnice u vakuumski zatvorenim vrećicama u vodu i vaš je posao gotov. LAICA Sous Vide pobrinut će se za savršeno kuhanje.
Vrećice i role s folijom za vakuumiranje, prikladne za kuhanje tehnikom sous vide na niskim temperaturama
LAICINE vrećice i role s folijom za vakuumiranje sigurne su i svestrane. Jamče optimalno čuvanje hrane spremljene u hladnjak ili zamrzivač te su prikladne za kuhanje na niskim temperaturama.
Kuhajte čuvajući sve ono dobro u hrani.
Šifra: 130718
Robna marka:LAICA
Kataloški broj: LAICA J0080440
Kategorija: MALI KUĆANSKI > KUHALA NA PARU
Jamstvo:2 godine