RUSSELL HOBBS 24670-56 Zoom
RUSSELL HOBBS 24670-56 mikser ručni desire

285,00 kn 213,75 kn

  • Provjeri dostupnost, na lageru u određenim prodavaonicama i internet prodaji

  • Dostava 35 kn

priprema obroka uz russell hobbs

Priprema obroka uz Russell Hobbs

Iskoristite akciju -25% popusta na dio Russell Hobbs asortimana za pripremu obroka. Akcija traje od 01.02.2020. do 01.03.2020. ili do isteka zaliha.
Tražite mikser koji vam pruža praktično rukovanje koje volite, no željeli biste se poštedjeti bolnih ruku? Tada ćete obožavati Desire ručni mikser koji miješanje, miksanje i tučenje pjenjačom čini apsolutno laganim zadatkom. Savršen za pripremu gozbe prepune ukusne hrane, od pire krumpira koji će se topiti u vašim ustima do prozračne smjese za kolač koji će utažiti vašu želju za slatkim - ovaj ručni mikser može sve. U luksuznoj tamno crvenoj boji šumskog voća, Desire ručni mikser pruža upečatljiv izgled i isto takvu izvedbu i sigurni smo da će biti sve što ste željeli.
5 brzina i pulsna opcija rada
S izborom od 5 postavki brzine, ovaj mikser je spreman za sve što pred njega stavite. Bilo da trebate nježno umiješati brašno u smjesu ili brzo pjenjačom istući slatko vrhnje u gustu i mekanu kremu za kolač - Desire ručni mikser ima brzinu za svaku potrebu.

Može stajati na svojoj bazi za jednostavno pohranjivanje
Pametno dizajniran kako bi mogao stajati na svojoj bazi, ovaj ručni mikser se može pohraniti u uspravnom položaju i na taj način se lako uklopi u kuhinjski ormarić ili neki kutak u vašoj kuhinji.
350 W
Sjajna crvena boja
5 brzina plus turbo funkcija rada
Tipka za otpuštanje za jednostavno / sigurno skidanje nastavaka
2 x kromirani nastavci za miksanje i 2 x kromirane kuke za tijesto, dijelovi se mogu prati u perilici posuđa
Može stajati na svojoj bazi kako bi se jednostavno pohranila
Šifra: 133451
Robna marka:RUSSELL HOBBS
Kataloški broj: RH 24670-56
Kategorija: MALI KUĆANSKI > MIKSERI
Jamstvo:2 godine