SHARP KFC32EUW Zoom
SHARP KFC32EUW plazma pročistač i ovlaživač zraka

2.299,00 kn

SHARP KCF32EUW plazma pročišćivač zraka s velikom gustoćom s trostrukom funkcijom
pretvara vaš dom u čisto i sigurno okruženje.

Sharp pročistač zraka KCF32EUW također je ovlaživač.
Ovisno o temperaturi, uvijek će ciljati na postotak vlažnosti zraka između 55% i 65% u automatskom načinu rada, što je najudobniji postotak za ljudsko tijelo.
Ioni plazme koji pročišćavaju zrak okruženi su vodenim česticama. Statični elektricitet u sobi se drastično smanjuje. To zauzvrat osigurava zdravu, osvježavajuću ravnotežu iona (kao što se događa i u prirodi), manje stvaranja prašine i manje alergena, npr. na odjeći. Budući da vodene čestice (zajedno s ionima plazme nakupine) mogu prodirati i u prašinu, poput podnih obloga, zavjesa, tkanina od tkanine, prekrivača, jastuka i tako dalje, ioni plazma klastera mogu provesti svoje čišćenje čišćenja duboko u ove tvari.
Sharp KCF32EUW opremljen je praktičnim okretnim kotačima što ga čini vrlo jednostavnim za kretanje, ima ručku za nošenje, veliki otvor za ponovno punjenje vode i stabilan je za postavljanje. To olakšava ponovno punjenje spremnika vode zapremine 1,8 l.
Uređaj vrlo tiho radi (22 dB). Tri brzine ventilatora (niska-srednja-visoka).Opremljen detaljnim prikazom u boji. Stoga se stanje zraka može očitati pomoću monitora za prašinu. Vlažnost zraka se prikazuje zasebno po %. Za prostore do 21m2.
Anti-mikro bakterijski Hepa filter s karbonskim filterom koji se može prati.
Kapacitet istiskivanja zraka 180 m3 / h,
Kapacitet vlaženja 350 ml / h,
Dimenzije uređaja (u cm): 57,0x38,0x19,7cm
Šifra: 147081
Robna marka:SHARP
Kataloški broj: SHARP KC-F32EUW
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Ovlaživači
Jamstvo:2 godine