RUSSELL HOBBS 24420-56 Zoom
RUSSELL HOBBS 24420-56 parna postaja

879,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Kapacitet spremnika slika

Kapacitet spremnika


Steam Power generator pare iz Russell Hobbsa glavni je adut u vašoj borbi protiv tvrdokornih nabora zahvaljujući visokoučinkovitim značajkama.

Sigurna i jednostavna pohrana slika

Sigurna i jednostavna pohrana


Russell Hobbs Steam Power generator pare je vrlo praktičan i jednostavno će se ukopiti u svaki kutak vašeg doma bez zauzimanja previše prostora.

Sustav za obranu kamenca slika

Sustav za obranu kamenca


Jednostavnost i smanjenje napora pri glačanju je riješio. A kako su se iz Russell Hobbsa pobrinuli za održavanje parnih generatora?

Neovisno o tome glačate li nabore na odjeći vaših mališana ili glačate jako naborane traperice, ova parna postaja će vam sa svojim jakim ispustom pare omogućiti da s lakoćom i glatko prođete kroz svaku vrstu materijala.
Sustav protiv kamenca
Više nećete morati brinuti o redovitom pranju vaše parne postaje, jer ona ima poseban sustav koji čisti kamenac i koji je napravljen za filtriranje i pročišćavanje vode odmah pri točenju u spremnik. Ovaj sustav za čišćenje smanjuje nakupljanje kamenca i pomaže spriječiti unos kamenca u spremnik za vodu, kako bi vaša Steam Power Generator parna postaja bila kao nova.

Ispust pare od 90 g
S impresivnim ispustom pare od 90 g koji dodaje više vlage vašoj odjeći glačanje je lakše pa je Steam Power Steam Generator parna postaja s potpunom lakoćom spremna izglačati i najtvrdokornije nabore.
Pritisak od 4,5 bara
Kapacitet spremnika koji se može skinuti 1,3 l
Ispust pare od 80 g
Neprestani ispust pare
Podnožje od nehrđajućeg čelika koje se ne lijepi
Uložak protiv kamenca
Spremnik za kabel i cijev
2400 W
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Lampica označava da je postignuta određena temperatura rada
Indikatorsko svjetlo signalizira da je uređaj uključen
Kabel dužine 1,9 m

Registrirajte svoj uređaj na službenim Russell Hobbs stranicama u roku od 28 dana od dana kupnje i ostvarite dodatnu 1 godinu jamstva.
Šifra: 133519
Robna marka:RUSSELL HOBBS
Kataloški broj: RH 24420-56
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parne postaje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA