RUSSELL HOBBS 24440-56 Zoom
RUSSELL HOBBS 24440-56 parna postaja

1.099,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Kapacitet spremnika slika

Kapacitet spremnika


Steam Power generator pare iz Russell Hobbsa glavni je adut u vašoj borbi protiv tvrdokornih nabora zahvaljujući visokoučinkovitim značajkama.

Sigurna i jednostavna pohrana slika

Sigurna i jednostavna pohrana


Russell Hobbs Steam Power generator pare je vrlo praktičan i jednostavno će se ukopiti u svaki kutak vašeg doma bez zauzimanja previše prostora.

Sustav za obranu kamenca slika

Sustav za obranu kamenca


Jednostavnost i smanjenje napora pri glačanju je riješio. A kako su se iz Russell Hobbsa pobrinuli za održavanje parnih generatora?

Steam Power Generator parna postaja iz Russell Hobbsa je za one koji glačanje shvaćaju jednako ozbiljno kao i mi. Bilo da vam je glačanje naporno ili se stalno borite s velikim količinama rublja u košari koje nikako da dođe na red, ova parna postaja će vam omogućiti da brzo, bez teškoća i glatko riješite taj problem. I zaista je nevažno borite li se s teškim trapericama ili tvrdokornim naborima na košuljama, ova super-parna postaja će jednostavno izgladiti svaki nabor, boru i faldu bez da vas zaboli ruka.
spust pare od 100 g - za tvrdoglave nabore
S impresivnim ispustom pare od 100 g, vlaga pomaže omekšati tkaninu, kako bi se izglačali čak i najtvrdokorniji nabori. Sada možete glatko i bez muke izglačati hrpu odjeće za tili čas.

Sustav protiv kamenca
Dizajnirali smo našu parnu postaju kako bi imala specijalni štit za zaštitu od nakupljanja kamenca. Uz pomoć našeg sustava za zaštitu od kamenca, vaša parna postaja Steam Power Generator ima uložak koji pomaže u pročišćavanju vode tijekom točenja u spremnik kako bi smanjio nakupljanje kamenca. Sve smo pojačali dodavanjem još jednog filtera čija funkcija je skupljanje kamenca koji je ipak uspio doći u sustav i koji se lako prazni i čisti ispiranjem s mlazom tekuće vode.
?Pritisak od 4,5 bara
?Kapacitet spremnika koji se može skinuti 1,3 l
?Ispust pare od 100 g
Neprestani ispust pare
Ručke za prenošenje
Podnožje od keramike
3 postavke za jačinu ispusta pare
Funkcija automatskog isključivanja
Sustav za obranu od kamenca
Spremnik za kabel & cijev
Pohranjivanje u uspravnom položaju
2600 W
Vrijeme zagrijavanja: 60 sekundi
Lampica označava da je postignuta određena temperatura rada
Indikatorsko svjetlo signalizira da je uređaj uključen
Kabel dužine 1,9 m
Lampica indikator za čišćenje od kamenca

Registrirajte svoj uređaj na službenim Russell Hobbs stranicama u roku od 28 dana od dana kupnje i ostvarite dodatnu 1 godinu jamstva.
Šifra: 133514
Robna marka:RUSSELL HOBBS
Kataloški broj: RH 24440-56
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parne postaje
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA