karcher akcija jesen 2021
KARCHER  1.516-300.0 Zoom
KARCHER 1.516-300.0 parni čistač

649,00 kn 551,65 kn

  • do 12 rata bez kamata, 45,97 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

Značajke i prednosti parnih čistača slika

Značajke i prednosti parnih čistača


Mogućnost izbora jačine pare, lako zamjenjivi spremnik može se bez problema napuniti vodom za kontinuiranu paru, uz vrijeme zagrijavanja od svega 30 sekundi.

Vrste parnih čistača slika

Vrste parnih čistača


Postoje tri vrste parnih čistača: Ručni, Štapni i Ležeći. Ručni parni čistači malih su dimenzija, lagani i jednostavni za korištenje.

Način rada slika

Način rada


Parni čistač radi tako da, nakon što u njegov spremnik natoči vodu, on tu vodu zagrije dok se ne pretvori u suhu paru. Para se propušta

Snaga pare slika

Snaga pare


Parni čistači mogu biti odličan dodatak usisavaču te će se pobrinuti za savršenu čistoću u tvom domu. Uz pomoć parnih čistača možete očistiti

Karcher akcija jesen 2021

5 godina sigurnosti, 2 godine redovnog jamstva + 3 godine osiguranja(odnosi se isključivo na aparate). Akcija traje od 28.09. do 03.11.2021. ili do isteka zaliha.
Kompaktni ručni parni čistač SC 1 čisti u potpunosti bez kemije te je primjenjiv praktički posvuda u kućanstvu. Kod temeljitog čišćenja Kärcher parnim čistačem bit će uklonjeno 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene na tvrdim površinama u kućanstvu. Zbog svoje kompaktne, praktične veličine ovaj je ručni parni čistač optimalno prikladan za brzo međufazno čišćenje koje prodire duboko u pore. Armature, pločice, ploča za kuhanje, kuhinjska napa pa čak i najmanji procjepi i niše bit će temeljito očišćeni zahvaljujući raznovrsnom priboru i snažnoj pari. Čak će i najtvrdokornija onečišćenja i naslage masnoće biti pouzdano uklonjeni. Uređaj je zbog njegovog kompaktnog oblika moguće pospremiti izravno na mjestu uporabe jer zahtijeva vrlo malo prostora.
Šifra: 145348
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.516-300.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Parni čistači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA