Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PHILIPS FY2425 30 Zoom
PHILIPS FY2425 30 filter za model ac2729/50

24,00 €

  • na lageru dostupno

Pametan dizajn osigurava jednostavno čišćenje i održavanje filtra za ovlaživanje. Jednostavno izvadite filtar za ovlaživanje prihvaćajući ga za nosač kotača filtra za ovlaživanje te filtar za ovlaživanje isperite pod tekućom vodom.
Alarm za zaštitu zdravog zraka na vrijeme vas upozorava da je vrijeme za zamjenu filtra za ovlaživanje. Ako filtar za ovlaživanje ne zamijenite na vrijeme, aparat obustavlja rad kako ne bi radio bez učinka. Rotacijski filtar za ovlaživanje nikad nije nepomičan u vodi: prestaje se vrtjeti kada je izvan vode ili se ostvari prethodno zadana razina, dok ventilator nastavlja raditi dok se filtar ovlaživača suši u načinu rada za pročišćavanje. Tako uvijek možete biti sigurni u zdrav zrak.
Šifra: 146711
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI FY2425/30
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Pročiščivači zraka