TEFAL GC712D Zoom
TEFAL GC712D roštilj preklopni optigrill+ 2000w

1.629,00 kn

Optigrill tehnologija slika

Optigrill tehnologija


Zahvaljujući Optigrill tehnologiji, pokazivač razine pečenja će točno pokazati na kojoj razini je meso, riba ili povrće pečeno.

Automatski senzor slika

Automatski senzor


Automatski senzor detektira debljinu namirnice koja se peče, I na taj način određuje uvjete pečenja kako bi namirnica bila savršeno pripremljena.

Ručni način rada slika

Ručni način rada


Optigrill roštilj uz ručni način rada omogućuje vam da ipak sami regulirate pečenje. Postavite jednu od četiri razine temperature.

Upoznajte OptiGrill + našu ultimativnu inovaciju sa automatskim senzorom koji odmah detektira broj namirnica na površini za pečenje i procjenjuje njihove debljine, kako bi se automatsko podesila temperatura i vrijeme pečenja za savršene rezultate. 6 programa kuhanja za savršenu pripremu jela: burger, perad, sendvič, kobasica, crveno meso i riba, program za smrznutu hranu hrane i ručni način rada s četiri postavke temperature .
Svjetlosni i zvučni indikatori omogućavaju izravno praćenje procesa pečenja i daju visoku preciznost pripreme mesa upravo onako kako vam se sviđa: slabije , srednje ili jače pečen
Dodatne značajke uključuju neprianjujuće ploče od lijevanog aluminija, površine 600 cm2 dovoljno za posluživanje 2 do 4 osobe, kao i velika za 7° nakrivljena plitica za sokove.
Savršeni rezultati pečenja od slabo do dobro pečenog
Otkrijte OptiGrill+ sa ručnim načinom rada sa 4 postavke temperature + 6 programa kuhanja (burgeri, perad, sendviči, kobasice, crveno meso, riba) za automatsko podešavanje temperature svakoj vrsti hrane i savršenu pripremu
Indikator razine pečenja, za pokazivanje razine pečenja, od slabo do dobro pečenog
Mjerenje debljine za prilagodbu pečenja svakoj debljini i količini hrane
Program za smrznutu hranu i ručni način rada sa 4 temperature za kuhanje bilo čega onako kako želite, uključujući voća i povrće
600cm2 površina za pečenje (kapacitet za 2 do 4 osobe) sa neprijanjajućim, aluminijskim pločama
Velika plitica za sokove i ploče sa kutem od 7° za odlijevanje sokova
Odvojive ploče i plitica za sok perivi u perilici posuđa
Velika učinkovitost: 2000W
Proizvod koji se može popravljati - 10 godina
Šifra: 121734
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GC712D
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Roštilji
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA