akcija tefal gc722d listopad 2021
TEFAL GC722D Zoom
TEFAL GC722D roštilj optigrill+ xl

2.059,00 kn 1.349,00 kn

Optigrill tehnologija slika

Optigrill tehnologija


Zahvaljujući Optigrill tehnologiji, pokazivač razine pečenja će točno pokazati na kojoj razini je meso, riba ili povrće pečeno.

Automatski senzor slika

Automatski senzor


Automatski senzor detektira debljinu namirnice koja se peče, I na taj način određuje uvjete pečenja kako bi namirnica bila savršeno pripremljena.

Ručni način rada slika

Ručni način rada


Optigrill roštilj uz ručni način rada omogućuje vam da ipak sami regulirate pečenje. Postavite jednu od četiri razine temperature.

Akcija tefal GC722D listopad 2021

Akcija na Tefal GC722D model roštilja. Akcija traje od 15.10. do 01.11.2021. ili do isteka zaliha.
Upoznajte OptiGrill + XL našu ultimativnu inovaciju s ručnim načinom rada koji sadrži četiri razine temperature za beskrajne mogućnosti kuhanja, 3 nova programa i 800 cm2 površine za kuhanje za 6 do 8 osoba. Poboljšan s Automatskim senzorom OptiGrill + XL odmah detektira količinu namirnica na površini za pečenje i procjenjuje njihove debljine, kako bi se automatsko podesila temperatura i vrijeme pečenja za savršene rezultate.
Svjetlosni i zvučni indikatori omogučavaju izravno praćenje procesa pečenja i daju visoku preciznost pripreme mesa upravo onako kako vam se sviđa: slabije , srednje ili jače pečeno.
9 automatskih programa kuhanja za savršenu pripremu jela: Burger, perad, sendvič, kobasica, crveno meso, riba, morski plodovi, svinjetina, slanina te program za smrznutu hranu hrane i ručni način rada s četiri postavke temperature. Dodatne značajke uključuju neprianjujuće ploče od lijevanog aluminija, kao i velika pod kutem od 7° nakrivljena plitica za sokove.
Savršeni rezultati pečenja od slabo do dobro pečenog!
Otkrijte OptiGrill+ XL sa ručnim načinom rada sa 4 postavke temperature + 9 automatska programa kuhanja (burgeri, perad, sendviči, kobasice, crveno meso, riba, MORSKI PLODOVI, SLANINA I SVINJETINA) za automatsko podešavanje temperature svakoj vrsti hrane i savršenu pripremu
Indikator razine pečenja, za pokazivanje razine pečenja, od slabo do dobro pečenog
Mjerenje debljine za prilagodbu pečenja svakoj debljini i količini hrane
Program za smrznutu hranu i ručni način rada sa 4 temperature za kuhanje bilo čega onako kako želite, uključujući voća i povrće
800cm2 površina za pečenje (kapacitet za 6 do 8 osobe) sa neprijanjajućim, aluminijskim pločama
Velika plitica za sokove i ploče sa kutem od 7° za odlijevanje sokova
Odvojive ploče i plitica za sok perivi u perilici posuđa
Snaga: 2000W
Šifra: 124672
Robna marka:TEFAL
Kataloški broj: TEF GC722D
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Roštilji
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA