bissell sijecanj 2022
BISSELL Pet Hair Eraser Li-ion Zoom
BISSELL Pet Hair Eraser Li-ion usisavač ručni pet hair eraser li-ion

1.199,00 kn 959,20 kn

Bissell Usisavači slika

Bissell Usisavači


Široka paleta Bissell proizvoda nudi sve od robotskih usisavača,ručnih usisavača,usisavača sa spremnicima, akumulatorskih usisavača i štapnih usisavača

Bissell Multi Surface Cleaner slika

Bissell Multi Surface Cleaner


Prikladni , lagani, a opet dovoljno snažni za usisavanje dlaka i kose iz tepiha , pranje raznih vrsta tvrdih podloga .

Bissell Cordless Freedom slika

Bissell Cordless Freedom


Bissell Vam omogućuje bežičnu slobodu s akumulatorskim uređajima sve od laganih usisavača, pa sve do čistača za sve vrste podova.

Bissell sijecanj 2022

Akcija 20% na Bissell usisavače. Traje od 10.01.2022 do 28.02.2022 ili do isteka zaliha
BISSELL® Pet Hair Eraser - Vlasnici kućnih ljubimaca znaju da je malo nereda neizbježno. Nije bitno je li to dlaka na kauču, prosuta hrana ili pijesak izvan mačjeg WC-a – litij-ionski ručni usisavač BISSELL® Pet Hair Eraser sve će to usisati. Lagan je, praktičan i ima litij-ionsku bateriju od 14,4 V koja omogućuje dulje čišćenje s jednim punjenjem, pa je ovaj ručni usisavač spreman za rad kad god ga trebate. Trostruka razina filtracije pomaže da njegove performanse budu još bolje, a tu je i veliki spremnik za prljavštinu koji se lako čisti između korištenja. Ručni usisavač Pet Hair Eraser dolazi s posebnim nastavcima, idealnima za vlasnike kućnih ljubimaca. Motorizirana četka, nastavak za čišćenje tapeciranog namještaja i nastavak za uske prostore, mogu čistiti za kućnim ljubimcem u gotovo svim dijelovima vašeg doma.
Šifra: 150963
Robna marka:BISSELL
Kataloški broj: BISSELL 1011002795
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Usisavači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA