čist i siguran dom
IROBOT Roomba Combo Zoom
IROBOT Roomba Combo robotski usisavač combo r1118

2.999,00 kn 2.499,00 kn

  • do 12 rata bez kamata, 208,25 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

Snažno usisavanje slika

Snažno usisavanje


Naš novi revolucionarni pomagač je Roomba COMBO, 2u1 robotski usisavač i perač podova stvoren je za vas i vaše potrebe u kućanstvu.

Čisti i svježi podovi svaki dan slika

Čisti i svježi podovi svaki dan


iRobot Roomba Combo 2u1 je jedan uređaj koji i čisti i pere podove vodeći računa o usisavanju i brisanju u jednom potezu.

Ekonomična i logična navigacija slika

Ekonomična i logična navigacija


iRobot roomba Combo za inteligentnu navigaciju u ravnoj liniji koristi senzore za praćenje podova za ciljno i logično čišćenje podova.

Čist i siguran dom

Čist i siguran dom za vašu obitelj uz iRobot. Akcija traje od 09.09. do 29.10.2021.ili do isteka zaliha.
iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet;poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija, i daje vam korisne prijedloge.
Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.
Šifra: 147849
Robna marka:IROBOT
Kataloški broj: iRobot Roomba Combo
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Usisavači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA