siguran i čist dom
IROBOT Roomba i7+ Zoom
IROBOT Roomba i7+ robotski usisavač i7+(i7558) <60db, 0.5l

7.999,00 kn 5.999,00 kn

  • do 12 rata bez kamata, 499,92 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

Inteligentni navigacijski sustav  iAdapt slika

Inteligentni navigacijski sustav iAdapt


Tim unikatnim sustavom.i tehnologijom Roomba provjerava svoje okruženje 60 puta u sekundi i zahvaljujući toj osobini iRobot svrstavaju među prave robote.

3 stupanjski sustav čišćenja slika

3 stupanjski sustav čišćenja


iRobot Roomba ima 3-stupanjski sustav čišćenja koji omogućuje učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica

Sustav za filtriranje od mikrovlakana slika

Sustav za filtriranje od mikrovlakana


Visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim,

Siguran i čist dom

Siguran i čist dom za vašu obitelj uz iRobot. Akcija traje od 09.09.2021. do 29.10.2021. ili do isteka zaliha.
Robot Roomba i7+ robotski usisavač s CleanBase bazom za automatsko pražnjenje spremnika pamti plan Vašeg doma, pronalazi prljavštinu i prazni se sam. Idealan je za ljubimce, s gumenim četkama i Power-Lifting usisnom funkcijom. Spaja se na Vaš WiFi i upravlja se iRobot HOME aplikacijom.
Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućuje Vam da zaboravite na usisavanje tjednima.
Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
Razlikuje Vašu kuhinju od dnevne sobe - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta* - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla.
Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
Šifra: 135219
Robna marka:IROBOT
Kataloški broj: iRobot Roomba i7+
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Usisavači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA