IROBOT Roomba i7+ Zoom
IROBOT Roomba i7+ usisavač i7+(i7558) <60db, 0.5l,

8.999,00 kn 7.499,00 kn

  • 12 rata bez kamata, 624,92 kn/ mjesec

  • Ograničene zalihe, nije dostupno za internet kupnje.

  • Dostava 19,99 kn

irobot roomba i7+ na akciji

iRobot Roomba i7+ na akciji

Poklonte svom domu najbolji poklon ovih blagdana, Roombu i7+. Akcija traje od 25.11.2019. do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.
Robot Roomba i7+ robotski usisavač s CleanBase bazom za automatsko pražnjenje spremnika pamti plan Vašeg doma, pronalazi prljavštinu i prazni se sam. Idealan je za ljubimce, s gumenim četkama i Power-Lifting usisnom funkcijom. Spaja se na Vaš WiFi i upravlja se iRobot HOME aplikacijom.
Brine o čišćenju od početka do kraja - prazni se sama i omogućuje Vam da zaboravite na usisavanje tjednima.
Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije.
Razlikuje Vašu kuhinju od dnevne sobe - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.
Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google assistanta* - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot rješava Vas posla.
Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
Roomba i7 + robotski usisavač automatski se prazni u jednokratnu vrećicu koja sadrži 30 spremnika za prljavštinu i prašinu - pa ne morate razmišljati o usisavanju tjednima. Premium trofazni sustav čišćenja i dvojne gumene četke omogućuju moćno čišćenje, vođeno Smart Mapping tehnologijom koja pamti plan Vašeg doma i prilagođava se svakoj prostoriji. Uz dodatak kontrole s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
Šifra: 135219
Robna marka:IROBOT
Kataloški broj: iRobot Roomba i7+
Kategorija: MALI KUĆANSKI > USISAVAČI
Jamstvo:2 godine