Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

STATUS PROVAC SV360 Zoom
STATUS PROVAC SV360 aparat za vakumiranje profesionalni

517,62 €

3.900,01 kn

  • na lageru dostupno

Iznimno snažan, brz i efikasan slika

Iznimno snažan, brz i efikasan


Aparat za vakuumiranje je razvijen za profesionalne korisnike koji žele vakuumsko zapakirati svoje prehrambene proizvode za vlastitu upotrebu ili prodaju.

Dupla pumpa  slika

Dupla pumpa


Snaga aparata i brzina vakuumiranja dolaze iz duple pumpe koja ima izniman volumen pumpanja od čak 30 l/min.

Automatsko i pulsirajuće vakuumiranje slika

Automatsko i pulsirajuće vakuumiranje


Funkcija automatskog vakuumiranja za pakiranje čvrstih i suhih namirnica – dovoljan je jedna pritisak na gumb i aparat sve odradi sam.

Status Provac 360 je vakuumski aparat za uzastopno pakiranje velikih količina namirnica u profesionalnim kuhinjama: hoteli i restorani, proizvođači sira i salama, OPG-i i sl.
Automatska funkcija nepropusno zavakuumira čvrste i suhe namirnice - dovoljan je jedan pritisak na gumb. Odlična za pakiranje suhomesnatih proizvoda, suhog voća, čvrstog povrća poput mrkve, graška i šparoga.
Ručna pulsirajuća funkcija je namijenjena postepenom vakuumiranju iznimno osjetljivih ili/i vlažnih namirnica. Iznimno osjetljiv mehanizam zaustavi pumpu u trenutku kad spustite gumb. Idealna za vakuumiranje sočnog voća, svježeg mesa, blanširanog povrća i sl.
Funkcija brzog mariniranja je automatski, 20-minutni ciklus za učinkovito mariniranja mesa u vakuumu. Posuda za mariniranje i priključak nisu uključeni u početni set.
Aparat ima nekoliko inovativnih rješenja za jednostavnu upotrebu. Smart Seal System - pametna traka za varenje s aktivnim mjerenjem temperature. Kod više uzastopnih vakuumiranja aparat će sve brže zavariti vrećice. Za uštedu vremena i električne energije.
Spremnik i senzor za tekućinu sprječavaju ulazak vlage u aparat. Na tekućinu vas upozorava kontrolna lampica Liquid Trap.
Zaključavanje s ručkom vam omogućuje da imate tijekom vakuumiranja slobodne ruke. Na kraju procesa poklopac aparata se automatski otvori.
Status Stiki obostrana ljepljiva traka za lakše namještanje vrećice tijekom vakuumiranja. Stiki drži vrećicu na mjestu umjesto vas.
Maksimalna širina vrećice: 350 mm.
Postiže podtlak od -900 mbar.
Dvostruka pumpa s volumenom pumpanja 30 l/min.
Snaga: 400 W.
Mjere: 510 x 288 x 137 mm.
Težina: 8,9 kg.
Razvijen i proizveden u Sloveniji, EU.
Garancija: 5 godina.
Bogati set sadrži: vakuumski aparat Status Provac 360, 1 širu foliju u roli 280 x 3000 mm, 1 XL foliju u roli 350 x 3000 mm, 5 manjih vakuumskih vrećica 200 x 280 mm, 5 vakuumskih vrećica za salame 120 x 550 mm, 5 Status Stiki ljepljivih traka, priključak za vakuumiranje Statusovih vakuumskih posuda, vrča i univerzalnih poklopaca te poseban nož za rezanje folije.


Šifra: 129099
Robna marka:STATUS
Kataloški broj: STATUS SV360
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Varioci folije
Jamstvo:5 godine
Aktivni asortiman:DA