Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

STATUS SV2000 Zoom
STATUS SV2000 aparat za vakumiranje

169,22 €

1.274,99 kn

  • na lageru dostupno

Dupla pumpa slika

Dupla pumpa


Ako vam treba jak aparat za vakuumiranje koji brzo i kvalitetno pohrani suhomesnate proizvode, odaberite Status SV2000.

Senzor za tekućinu slika

Senzor za tekućinu


Vakuumator je zasnovan za sasvim jednostavnu upotrebu u svakom kućanstvu. Funkciju vakuumiranja izaberete ovisno o tvrdoći i vlažnosti namirnica.

Automatsko i ručno vakuumiranje slika

Automatsko i ručno vakuumiranje


Vakuumirka SV2000 je namijenjena vakuumiranju većih količina namirnica odjednom. Zavakuumirati možete neosjetljive suhomesnate proizvode te voće i povrće.

Status SV2000 je napredan aparat za vakuumiranje u kućanstvima i manjim prehrambenim obratima kao što su proizvođači sireva, salama i sl. Idealan je i za lovce te ribiće koji žele kvalitetno pohraniti svoj ulov.
Vakuumiranje produžuje svježinu i postojanost namirnica za 4 puta na sasvim prirodan način, bez konzervansa ili ostalih dodataka.
Automatska funkcija zavakuumira i zavari vrećicu jednim pritiskom na gumb.
Ručnom funkcijom zavakuumirajte vlažne i osjetljive namirnice - jednostavno prekinite pumpu kad presudite da je isisano dovoljno zraka i aparat će zavariti vrećicu.
SV2000 ima senzor tekućine koji zaustavi pumpu aparata ako vlaga uđe u vakuumski kanal. Za bezbrižno vakuumiranje sve vrste hrane.
Senzor protiv pregrijavanja aparata vas upozori ukoliko dođe do pregrijavanja motora. U tom slučaju napravite pauzu da se aparat ohladi i nakon približno sat vremena možete nastaviti s vakuumiranjem.
Poseban priključak za vakuumiranje posuda i funkcija "vakuumiranje posuda" koja kreira optimalan vakuum u Statusovim vakuumskih posudama, vakuumskom vrču te ostaloj ambalaži, zatvorenoj s univerzalnim vakuumskim poklopcem.
Aparat ima pretinac za foliju u roli za jednostavnu izradu vakuumskih vrećica po mjeri i pospremanje folija.
Integriran nož za rezanje folije.
Maksimalna širina vrećice: 280 mm.
Postiže podtlak od -800 mbar.
Volumen pumpanja 22 l/min.
Snaga: 240 W.
Mjere: 385 x 235 x 93 mm.
Težina: 3,7 kg.
Razvijen i izrađen u Sloveniji, EU.
Garancija: 2 godine.
Set sadrži: vakuumski aparat Status SV2000, 1 širu foliju u roli 280 x 1500 mm, 1 užu foliju u roli 200 x 1500 mm, 3 veće vakuumske vrećice 280 x 360 mm, 3 manje vakuumske vrećice 200 x 280 mm, priključak za vakuumiranje Statusovih vakuumskih posuda, vrča i univerzalnih poklopaca te poseban nož za rezanje folije.

Šifra: 116732
Robna marka:STATUS
Kataloški broj: STATUS SV2000
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Varioci folije
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA