KARCHER 1.324-670.0 Zoom
KARCHER 1.324-670.0 visokotlačni čistač k5 premium smart con

3.899,00 kn

  • na lageru dostupno za internet prodaju

Visokotlačni čistači Kärcher slika

Visokotlačni čistači Kärcher


Bez obzira je li u pitanju lagano ispiranje ili moćno čišćenje - Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svaki zadatak čišćenja.

K2 - K7 perači slika

K2 - K7 perači


K 2- K 7 visokotlačni perači su izvrsni za površinske performanse bilo da se radi o vrtu, okućnici, prilazu ili nekoj drugoj teže dostupnoj površini.

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače slika

Nastavci i dodaci za visokotlačne čistače


Pomoću raznolikog Kärcher originalnog pribora i dodataka možete optimizirati snagu te proširiti područja uporabe svojih uređaja za čišćenje.

Snaga motora: N/A
Maks. tlak: 145 bara
Maks. protok: 500 l / h
Maks. temperatura dotoka:40 C
Duljina crijeva:10 m
Duljina strujnog kabela:N/A
Težina:13,92 kg bez pribora
Posebnosi: Bluetooth veza za aplikaciju Home & Garden, Boost način rada za dodatnu snagu uklanjanja prljavštine, Smart Control pištolj za čišćenje i 3-u-1 Multi Jet mlaznice.

Karcher K5 Premium Smart Control: tlačni čistač s Bluetoothom, aplikacijom, Boost načinom za veću snagu, G 180 Q Smart Control pištoljem, 3-u-1 Multi Jet cijevi, bubnjem za crijevo. Zahvaljujući integriranoj podršci za Bluetooth, K 5 Premium Smart Control tlačni čistač moguće je povezati s aplikacijom Kärcher Home & Garden. To znači da je putem pametnog telefona korisnik optimalno podržan u mnogim situacijama čišćenja i vrstama predmeta - te može postići još učinkovitije rezultate čišćenja.Aplikacija se odlikuje mnogim korisnim funkcijama kao što su savjetnik o primjeni s korisnim savjetima, upute o sastavljanju, održavanju i brizi, kao i Kärcher servisni portal.
Šifra: 148256
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 1.324-670.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA