PHILIPS HX6074 07 Zoom
PHILIPS HX6074 07 zamjenska četkica

225,00 kn 175,00 kn

crni vikend 2019

Crni vikend 2019

Akcija traje od 14.11. do 18.11.2019. ili do isteka zaliha.

Napredno čišćenje koje uklanja mrlje i čini zube bjeljima
4 u pakiranju
Postavljanje pritiskanjem
Superiorno čišćenje, bjelji zubi
Bjelji zubi za samo tjedan dana
Glava četkice Sonicare DiamondClean tvrtke Philips uklanja do 100 % više mrlja radi postizanja bjeljih zuba u samo 7 dana.
DiamondClean ima dio od gusto raspoređenih vlakana u obliku dijamanta koja uklanjaju površinske mrlje na zubima uzrokovane hranom i pićima.
Dizajn koji maksimalno iskorištava sonično kretanje
Glave četkice Philips Sonicare od ključne su važnosti za našu temeljnu tehnologiju pokreta četkice visoke frekvencije i visoke amplitude koja osigurava više od 31.000 pokreta četkice u minuti. Nenadmašna sonična tehnologija u potpunosti prenosi snagu s drške četkice pa sve do vrha glave četkice. To sonično kretanje stvara dinamično djelovanje kojim se tekućina usmjerava duboko između zuba i uzduž linije desni radi superiornog, a ipak nježnog, čišćenja svaki put.
Ova glava četkice lako se postavlja na dršku pritiskanjem i skida povlačenjem. Sigurno se pričvršćuje, lako održava i čisti. Može se postaviti na sve drške četkice za zube Philips Sonicare osim modela PowerUp Battery i Essence.
Kao i sve ostale originalne glave četkice Sonicare tvrtke Philips, ova glava četkice sigurna je za zube i desni. Kvaliteta svake glave četkice testirana je kako bi se osigurale izvanredne radne značajke i izdržljivost.
Vlakna služe kao podsjetnik pa osiguravaju najučinkovitije čišćenje
Iako to možda nije vidljivo na prvi pogled, glave četkice gube krutost i postupno se troše tijekom mjeseci uobičajene uporabe. Plava vlakna služe kao podsjetnik i blijede ka bijeloj boji, što vam pomaže da uočite kada je vrijeme za zamjenu. Kako biste dobivali optimalne rezultate, glavu četkice mijenjajte svaka tri mjeseca.
Šifra: 134974
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HX6074/07
Kategorija: MALI KUĆANSKI > ZUBNE ČETKE