PHILIPS HX6074 07 Zoom
PHILIPS HX6074 07 zamjenska četkica

225,00 kn


Napredno čišćenje koje uklanja mrlje i čini zube bjeljima
4 u pakiranju
Postavljanje pritiskanjem
Superiorno čišćenje, bjelji zubi
Bjelji zubi za samo tjedan dana
Glava četkice Sonicare DiamondClean tvrtke Philips uklanja do 100 % više mrlja radi postizanja bjeljih zuba u samo 7 dana.
DiamondClean ima dio od gusto raspoređenih vlakana u obliku dijamanta koja uklanjaju površinske mrlje na zubima uzrokovane hranom i pićima.
Dizajn koji maksimalno iskorištava sonično kretanje
Glave četkice Philips Sonicare od ključne su važnosti za našu temeljnu tehnologiju pokreta četkice visoke frekvencije i visoke amplitude koja osigurava više od 31.000 pokreta četkice u minuti. Nenadmašna sonična tehnologija u potpunosti prenosi snagu s drške četkice pa sve do vrha glave četkice. To sonično kretanje stvara dinamično djelovanje kojim se tekućina usmjerava duboko između zuba i uzduž linije desni radi superiornog, a ipak nježnog, čišćenja svaki put.
Ova glava četkice lako se postavlja na dršku pritiskanjem i skida povlačenjem. Sigurno se pričvršćuje, lako održava i čisti. Može se postaviti na sve drške četkice za zube Philips Sonicare osim modela PowerUp Battery i Essence.
Kao i sve ostale originalne glave četkice Sonicare tvrtke Philips, ova glava četkice sigurna je za zube i desni. Kvaliteta svake glave četkice testirana je kako bi se osigurale izvanredne radne značajke i izdržljivost.
Vlakna služe kao podsjetnik pa osiguravaju najučinkovitije čišćenje
Iako to možda nije vidljivo na prvi pogled, glave četkice gube krutost i postupno se troše tijekom mjeseci uobičajene uporabe. Plava vlakna služe kao podsjetnik i blijede ka bijeloj boji, što vam pomaže da uočite kada je vrijeme za zamjenu. Kako biste dobivali optimalne rezultate, glavu četkice mijenjajte svaka tri mjeseca.
Šifra: 134974
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HX6074/07
Kategorija: MALI KUĆANSKI > ZUBNE ČETKE