PHILIPS HX6836 24 Zoom
PHILIPS HX6836 24 el. četkica protectiveclean 4500

749,00 kn 599,00 kn

  • 12 rata bez kamata, 49,92 kn/ mjesec

  • Provjeri dostupnost, na lageru u određenim prodavaonicama

  • Dostava 19,99 kn

philips sonicare pc4500 akcija

philips sonicare PC4500 akcija

Akcija traje od 19.10.2019 do 31.12.2019 ili do isteka zaliha.

Ostavite glavu četkice W DiamondClean za uklanjanje površinskih mrlja i otkrivanje bjeljeg osmijeha. Zahvaljujući gusto raspoređenim vlaknima za uklanjanje mrlja u sredini, klinički dokazano izbjeljuje zube u samo tjedan dana.
Načini rada Clean (čišćenje) i White (izbjeljivanje).
Bilo da se želite usredotočiti na to da uklonite naslage ili dobro ispolirate zube, imamo ono što vam treba: način rada Clean (čišćenje) pruža superiorno čišćenje, a način rada White (Izbjeljivanje) idealan je za uklanjanje površinskih mrlja.
Sigurna i nježna na osjetljivim područjima, ortodontskim aparatićima i zubima sa stomatološkim zahvatima.
Možete biti sigurni da će doživljaj četkanja biti siguran: naša sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama te pomaže u sprječavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni.
Vi možda nećete primijetiti da previše snažno četkate, ali vaša četkica za zube hoće. Ako počnete previše pritiskati desni, četkica za zube emitirat će pulsirajući zvuk kao podsjetnik da trebate ublažiti pritisak.
Tehnologija s mikročipom prepoznaje pametnu glavu četkice i usklađuje se s pametnom drškom. Pametna drška i pametna glava zajedno su moćna kombinacija koja omogućuje pametne podsjetnike za zamjenu.
Sve glave četkice s vremenom će se istrošiti. No naša tehnologija BrushSync prati koliko dugo upotrebljavate glavu četkice i koliko snažno četkate. Kad dođe vrijeme za zamjenu, o tome vas obavještava svjetlo na dršci i kratki zvučni signal. Na taj način možete biti sigurni da glava četkice obavlja dobar posao.
QuadPacer daje vam do znanja da ste potrošili odgovarajuće vrijeme čišćenja svakog dijela usta, dok vam naš Smartimer daje do znanja kada isteknu dvije preporučene minute četkanja.
Napredna sonična tehnologija četkice Sonicare tvrtke Philips šalje mlazove vode između zuba, dok njezini potezi četkanja razbijaju naslage i uklanjaju ih te tako pružaju izvanredno svakodnevno čišćenje.
Šifra: 135831
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HX6836/24
Kategorija: MALI KUĆANSKI > ZUBNE ČETKE