philips protectiveclean 4500 akcija
PHILIPS HX6836 24 Zoom
PHILIPS HX6836 24 el. četkica protectiveclean 4500

799,00 kn 599,00 kn

  • do 12 rata bez kamata, 49,92 kn/ mjesec

  • na lageru dostupno za internet prodaju

  • Dostava 35 kn

Sonična tehnologija slika

Sonična tehnologija


Napredna sonična tehnologija četkice Sonicare tvrtke Philips predstavlja revoluciju u oralnoj higijeni i očuvanju zdravlja zubi.

Signaliziranje za zamijenu glavu četkice slika

Signaliziranje za zamijenu glavu četkice


Uvijek ćete znati kad trebate zamijeniti glave četkice pomoću BrushSync tehnologije koja vam signalizira kad je potrebna zamijena,

Načini rada Clean & White  slika

Načini rada Clean & White


Načini rada Clean (čišćenje) i White (izbjeljivanje) omogućuju da osjetite razliku nježnog čišćenja uz izbjeljivanje zuba u 1 tjedan.

philips protectiveclean 4500 akcija

Akcija traje od 5.6. do 31.8.2020 ili do isteka zaliha.

Ostavite glavu četkice W DiamondClean za uklanjanje površinskih mrlja i otkrivanje bjeljeg osmijeha. Zahvaljujući gusto raspoređenim vlaknima za uklanjanje mrlja u sredini, klinički dokazano izbjeljuje zube u samo tjedan dana.
Načini rada Clean (čišćenje) i White (izbjeljivanje).
Bilo da se želite usredotočiti na to da uklonite naslage ili dobro ispolirate zube, imamo ono što vam treba: način rada Clean (čišćenje) pruža superiorno čišćenje, a način rada White (Izbjeljivanje) idealan je za uklanjanje površinskih mrlja.
Sigurna i nježna na osjetljivim područjima, ortodontskim aparatićima i zubima sa stomatološkim zahvatima.
Možete biti sigurni da će doživljaj četkanja biti siguran: naša sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama te pomaže u sprječavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni.
Vi možda nećete primijetiti da previše snažno četkate, ali vaša četkica za zube hoće. Ako počnete previše pritiskati desni, četkica za zube emitirat će pulsirajući zvuk kao podsjetnik da trebate ublažiti pritisak.
Tehnologija s mikročipom prepoznaje pametnu glavu četkice i usklađuje se s pametnom drškom. Pametna drška i pametna glava zajedno su moćna kombinacija koja omogućuje pametne podsjetnike za zamjenu.
Sve glave četkice s vremenom će se istrošiti. No naša tehnologija BrushSync prati koliko dugo upotrebljavate glavu četkice i koliko snažno četkate. Kad dođe vrijeme za zamjenu, o tome vas obavještava svjetlo na dršci i kratki zvučni signal. Na taj način možete biti sigurni da glava četkice obavlja dobar posao.
QuadPacer daje vam do znanja da ste potrošili odgovarajuće vrijeme čišćenja svakog dijela usta, dok vam naš Smartimer daje do znanja kada isteknu dvije preporučene minute četkanja.
Napredna sonična tehnologija četkice Sonicare tvrtke Philips šalje mlazove vode između zuba, dok njezini potezi četkanja razbijaju naslage i uklanjaju ih te tako pružaju izvanredno svakodnevno čišćenje.
Šifra: 135831
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HX6836/24
Kategorija: MALI KUĆANSKI > ZUBNE ČETKE
Jamstvo:2 godine