Elipso prodavaonice ponovo otvorene
PHILIPS HX6877 35 Zoom
PHILIPS HX6877 35 el. četkica za zube protectiveclean 6100

1.999,00 kn

click and collect

Izbjeljuje zube u samo tjedan dana
Postavite glavu četkice W DiamondClean za uklanjanje površinskih mrlja i otkrivanje bjeljeg osmijeha. Zahvaljujući gusto raspoređenim vlaknima za uklanjanje mrlja u sredini, klinički dokazano izbjeljuje zube u samo tjedan dana.
Tri načina rada, tri postavke intenziteta
Ova četkica za zube omogućuje vam prilagođavanje četkanja uz izbor od tri načina rada i tri intenziteta.
Način rada Clean (čišćenje) standardni je način rada za superiorno čišćenje.
White (izbjeljivanje) je idealan način rada za uklanjanje površinskih mrlja.
Način rada Gum Care (Njega desni) dodaje još jednu minutu četkanja uz smanjenu snagu kako biste nježno masirali desni.
Tri intenziteta omogućuju vam promjenu redoslijeda "višeg" i "nižeg" radi usklađivanja s intenzitetima slijeva nadesno.
Sigurna i nježna na osjetljivim područjima, ortodontskim aparatićima i zubima sa stomatološkim zahvatima
Možete biti sigurni da će doživljaj četkanja biti siguran: sonična tehnologija pogodna je za uporabu s ortodontskim aparatićima, plombama, krunicama i navlakama te pomaže u sprječavanju karijesa i poboljšava zdravlje desni.
Napredna sonična tehnologija četkice Sonicare tvrtke Philips šalje mlazove vode između zuba, dok njezini potezi četkanja razbijaju naslage i uklanjaju ih te tako pružaju izvanredno svakodnevno čišćenje.
Upozorava vas kad previše jako pritišćete
Vi možda nećete primijetiti da previše snažno četkate, ali vaša četkica za zube hoće. Ako počnete previše pritiskati desni, četkica za zube emitirat će pulsirajući zvuk kao podsjetnik da trebate ublažiti pritisak.
Povezuje pametnu dršku četkice i pametne glave četkice
Tehnologija s mikročipom prepoznaje pametnu glavu četkice i usklađuje se s pametnom drškom. Pametna drška i pametna glava zajedno su moćna kombinacija koja omogućuje pametno uparivanje načina rada i pametne podsjetnike za zamjenu.
Glave četkice biraju optimalni način rada i intenzitet. Značajka BrushSync uparivanja načina rada govori vašoj pametnoj dršci koju glavu upotrebljavate. Primjerice, ako postavite glavu četkice za njegu desni, vaša će četkica znati da treba odabrati optimalan način rada i intenzitet za desni. Sve što trebate je pritisnuti gumb za uključivanje/isključivanje.
Uvijek ćete znati kad trebate zamijeniti glave četkice
Sve glave četkice s vremenom će se istrošiti. No tehnologija BrushSync prati koliko dugo upotrebljavate glavu četkice i koliko snažno četkate. Kad dođe vrijeme za zamjenu, o tome vas obavještava svjetlo na dršci i kratki zvučni signal. Na taj način možete biti sigurni da glava četkice obavlja dobar posao.
QuadPacer daje vam do znanja da ste potrošili odgovarajuće vrijeme čišćenja svakog dijela usta, dok vam Smartimer daje do znanja kada isteknu dvije preporučene minute četkanja.
Olakšava vam putovanja
Vrhunski putni etui omogućuje vam higijensko spremanje četkice za zube, dok naše kompaktno podnožje za punjenje osigurava napunjenu bateriju dok ste u pokretu. Uz jedno potpuno punjenje dobivate dva tjedna redovite uporabe, a punjač je tu samo za duža putovanja.
U kompletu:
Dvije četkice bijela i crna boja
Glave četkice 2x W2 Optimal White standardna
Putna torbica 2x
Punjač 1x
Šifra: 137052
Robna marka:PHILIPS
Kataloški broj: PHI HX6877/35
Kategorija: MALI KUĆANSKI > ZUBNE ČETKE
Jamstvo:2 godine