Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

SONY SRSXG300H.EU8 Zoom
SONY SRSXG300H.EU8 prijenosni zvučnik, bluetooth, sivi

238,77 €

1.799,01 kn

  • na lageru dostupno

Moćne zabave koje ćete pamtiti uz SRS-XG300!

Ovaj bežični prijenosni zvučnik pruža moćan zvuk visoke kvalitete s dubokim basom koji je bogat i jasan, zahvaljujući X-balansiranim zvučničkim jedinicama, prednjim visokotoncima i pasivnim radijatorima. Da biste dodatno pojačali bas, samo pritisnite tipku MEGA BASS!

Ponesite svoj zvučnik bilo gdje bez brige. SRS-XG300 je prijenosan s uvlačivom ručkom i vrlo je izdržljiv. Otporan je na vodu i prašinu (IP67) i čak ima vodoodbojnu mrežastu završnu obradu tako da prolijevanje pića neće pokvariti zabavu.
Uz trajanje baterije od 25 sati, brzo punjenje (10 minuta za 70 minuta baterije) i punjenje pametnog telefona, možete slušati pjesme cijeli dan.

Dodajte malo ugođaja s višebojnim osvjetljenjem na pasivnim radijatorima koje se mijenja u skladu s vašim raspoloženjem, glazbom ili prigodom. Osvjetljenje je prilagodljivo u Sony | Aplikacija Music Center, gdje također možete kontrolirati svoje audio postavke.

Učinite svoju zabavu još većom uz Party Connect putem Bluetootha®. Povežite do 100 kompatibilnih Sony Bluetooth® zvučnika za uživanje u sinkroniziranom zvuku i osvjetljenju.

Koristite SRS-XG300 za razgovore s prijateljima ili kolegama bez frustracija. Uz poništavanje odjeka, dvije osobe mogu razgovarati u isto vrijeme bez prekidanja. A uz Multipoint Connection, dva uređaja mogu biti uparena u isto vrijeme.

Proizvodi tvrtke Sony ne samo da su dizajnirani da budu elegantni i da daju visokokvalitetan zvuk, već imaju na umu i okoliš. Pojedinačno pakiranje za XG300 ne sastoji se od više od 5% plastičnih materijala.
Šifra: 155232
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY SRSXG300H.EU8
Kategorija: MOBILE > Prijenosni zvučnici
Jamstvo:2 godine