Elipso prodavaonice ponovo otvorene
HUAWEI FREEBUDS3 Zoom
HUAWEI FREEBUDS3 huawei slušalice freebuds 3

1.399,00 kn

click and collect
Iznenadite svoj sluh i druga osjetila
Više od samog doživljaja slušanja, nove HUAWEI FreeBuds 3 zadivit će vas i svojim izgledom. Inspirirane prirodom, simetrično okruglo kućište za punjenje je melem za vaše oči i istovremeno kompaktno za držanje i čuvanje u džepu, torbi ili drugdje. Slušalice su dostupne u bijeloj i crnoj boji.
Osjetite udobnost u odličnom zvuku
Ergonometričan dizajn slušalica savršeno pristaje u vaše uši za još ugodnije i stabilnije korištenje, istovremeno ispuštajući kvalitetan zvuk. Otvoreni oblik slušalica ergonomski je dizajniran za maksimalnu udobnost vaših ušiju.
Čipset revolucija: redefiniranje Bluetooth povezivanja
Opremljen s prvim svjetskim BT/BLE dvostrukim Bluetooth 5.1 čipsetom, HUAWEI sinkroniziranom tehnologijom prijenosa i vodećim u klasi audio procesorom od 356 MHz, HUAWEI FreeBuds 3 slušalice pružaju stabilnu i brzu Bluetooth vezu, kao i precizan zvuk i video sinkronizaciju. Igre su zabavnije, a videozapisi mnogo impresivniji.
Zahvaljujući A1 inteligentnom skupu čipova, HUAWEI FreeBuds 3 može ukloniti pozadinsku buku tijekom poziva i istovremeno poboljšati vaš glas. Pozivi sada zvuče poput razgovora uživo.

Šifra: 140617
Robna marka:HUAWEI
Kataloški broj: HUAWEI FREEBUDS3
Kategorija: MOBILE > Slušalice za mobilne uređaje
Jamstvo:2 godine