iPad 9 64GB Space Grey Zoom
iPad 9 64GB Space Grey tablet 10.2; ipad9; 64gb; space grey

495,00 €

  • na lageru dostupno

iPad slika

iPad


iPad je moćan uređaj za obavljanje zadataka, kreativnost i povezivanje. Uz dodatke dizajnirane posebno za iPad, mogućnostima nema kraja

Kamera iPad-a 9 generacije slika

Kamera iPad-a 9 generacije


Najveća nadogradnja iPada 9 generacije dolazi u obliku njegove kamere. iPad 9 generacije ima ultra široku kameru od 12 megapiksela na prednjoj strani.

iPadOS slika

iPadOS


iPadOS je operativni sustav koji je Apple napravio za moderne iPade, s fokusom na multitasking.iPadOS moćan je sustav, jednostavan za korištenje čim ga uključiš

PROCESOR I PERFORMANSE
iPad devete generacije iz 2021. godine ima A13 Bionic procesor, što je korak iznad iPad A12 Bionic čipa osme generacije. Praktički govoreći, Apple kaže da A13 Bionic pruža povećanje performansi od 20% u odnosu na prethodnu generaciju. U usporedbi s konkurentnim tabletima i računalima, iPad je također nešto brži. Do tri puta je brži od najprodavanijeg Chromebooka i do šest puta brži od najprodavanijeg Android tableta.

KAMERA
Uz ultraširokokutnu prednju kameru od 12 MP sa značajkom Unutar kadra još ćeš više uživati u video­pozivima. Stražnja kamera od 8 MP snima oštre, živopisne slike i videozapise.
Značajka Unutar kadra drži te u fokusu kako se krećeš.

ZASLON
iPad devete generacije ima zaslon veličine 10.2“ stvoren na LED tehnologiji. Rezolucije je 2160x1620 pri 264 piksela po inču te ima svjetlinu od 500 nita.
Šifra: 157597
Robna marka:APPLE
Kataloški broj: APPLE mk2k3hc/a
Kategorija: MOBILE > Tableti
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA