Molimo Vas da pozorno pročitate uvjete korištenja prije korištenja www.elipso.hr internet stranice na bilo koji način. Ovdije navedeni opći uvjeti korištenja se odnose isključivo korištenje www.elipso.hr internet stranice a ne na cijelokupno poslovanje s Elipso trgovinama odnosno tvrtkom E plus d.o.o. Usluge internetske trgovine Elipso ( E plus d.o.o.) vrijede za kupce sa prebivalištem na području Republike Hrvatske.
Proces kupnje potrebno je završiti do kraja.
Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina, i ukoliko prihvaćate naše ovdije navedene uvjete korištenja , opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje koji su dostupni neposredno prije završetka kupnje.
Cijene prikazane u Internet trgovini su maloprodajne cijene i izražene su u Hrvatskoj valuti, u kunama.
Narudžbom proizvoda putem Internet trgovine Elipso ( E plus d.o.o.) prihvaćate uvjete kupnje koji su navedeni na Internet trgovini.
Kupac je svaka osoba koja elektronički naruči proizvod.
Kupoprodajni ugovor između korisnika i E plus d.o.o. postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.
Tvrtka E plus d.o.o. obvezuje se poslovati u sladku sa legitimnim zakonima Republika Hrvatske.
E plus d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je kreditna/debitna kartica ne ispravna ili se nemože autorizirati.
E plus d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako postoji sumlja u prijevaru ako pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.
E plus d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako nije moguće kontaktirati kupca.
E plus d.o.o zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa ne postojeća ili se iz danih podataka nemože dostaviti proizvod na tu adresu.
E plus d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.
Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda od strane E plus d.o.o. zbog toga što proizvod trenutno nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti od dobavljača, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada može odlučiti:
- želi li otkazati narudžbu
- prihvatiti novi rok isporuke Naplata niti dostava u tom slučaju neće bit realizirana. Stoga kupcu neće bit izvršen povrat novca.
Zabranjeno je koristiti elipso.hr bilo koju vrstu ilegalnog djelovanja i pokušaje lažiranja podataka, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama. Pihvaćanjem uvjeta korištenja prihvačte i opće uvjete poslovanja. Uvjeti i odnosi između korisnika i tvrtke E plus d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ukoliko to nije moguće, nadležan je sud u Zagrebu.