Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

hello spring 2024
PANASONIC RF-2400DEG-K Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

PANASONIC RF-2400DEG-K prijenosni radio; fm/am; afc

25,00 € 29,00 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Ovaj jednostavan FM/AM radio sadrži univerzalni dizajn za jednostavnog pregledavanje i novi digitalni prijamnik za lako i stabilno ugađanje. Radi s pomoću adaptera za izmjenični napon ili baterije tako da se jednostavno može koristiti u dnevnom boravku i iznositi van po želji.

Novi digitalni prijamnik s AFC-om Novi digitalni prijamnik postiže jednostavno ugađanje i stabilni prijam. Automatska kontrola frekvencije (AFC) proširuje raspon prijama AM radija i pojednostavljuje ugađanje. Otklanja potrebu za preciznim ugađanjem automatskim biranjem najbliže postaje. Umanjena je i razina buke* ugađanjem za ugodnije slušanje. *Umanjena je buka iz primljenih zvukova.

Veliki kotačić Uz veliki kotačić za namještanje, koji povećava brojeve frekvencije tako da se lakše vide, fluorescentni pokazivač osigurava ugodno pregledavanje u mraku. Ugađanje je lako i po noći i kada nema struje

Raspon frekvencije: FM 87 - 108 MHz (koraci od 50 kHz) AM 520 - 1730 kHz (koraci od 9/10 kHz)
AFC (automatska kontrola frekvencije): da
Ugađanje: Digitalno
LED za ugađanje: da (crveno)
AUDIOSUSTAV Izlazna snaga (RMS): 770 mW (MAKS)
SUSTAV ZVUČNIKA Veličina zvučnika: 10 cm
PRIKLJUČAK Slušalice (3,5 mm): da (mini/mono)
Baterija: DC 6V (R6/LR6, AA, UM-3) x 4
AC: 230 V, 50 Hz
Zvučnik: R6: FM 21 H, AM 20 H LR6: FM 52 H, AM 55 H
Potrošnja električne energije (izmjeničan napon): 3W
Ručka: da
Šifra: 154553
Robna marka:PANASONIC
Kataloški broj: PAN RF-2400DEG-K
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Audio playeri
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA