Niže navedeno vrijedi samo za interent kupovinu.

Rokovi za dostavu nije vrijednio od 19.3.2020. u 13 h do 23.4.2020. u 10:30h zbog poteškoča uzrokovanih epidemijom Korona virusom te Elipso nije mogao niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kuririskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Elipso nije odgovarao za štetu nastalu kašnjenjem narudžbi.

Rokovi za standardu dostavu za sve nove internet kupovine od 23.3.2020. od 10:30 h je od 3 radna dana do 10 radnih dana. Dostava je isključivo radnim danom. Radni dani su ponedjeljka do petka izuzevši praznike i neradne dane. Elipso ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda. Elipso ne može utjecati niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kuririskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa i ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.Rok za Elipso Istidan dostavu za sve nove internet kupovine od 23.3.2020. od 10:30 h je isti radni dan kada je kupnja napravljena ako je kupnja napravljena do 13h na radni dan. Radni dani su ponedjeljka do petka izuzevši praznike i neradne dane. Elipso ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda.

Dostavna služba će dostaviti isporuku do ulaza u zgradu a ne do ulaza u stan zbog situacije sa epidemijom korona virusa. Nošenje aparata po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave i nije moguće u niti kojem slučaju

Tvrtka E plus d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Cijena standarde dostave za bijelu tehniku: 100 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena standarde dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 35 kn po komadu (cijena vrijedi od 17.12.2019. u 11:45h), PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena standarde dostave za proizvode koji na Elipso internet stranici označeni sa "Besplatna standarde dostava" imaju besplatnu standarde dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena Elipso Istidan dostave za bijelu tehniku: 150 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. (cijena vrijedi od 23.4.2020. u 09:23h) Vrijedi za bilo koju adresu dostave u unutar Grada Zagreba.

Cijena Elipso Istidan dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 80 kn po komadu (cijena vrijedi od 23.4.2020. u 09:23h), PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u unutar Grada Zagreba.

Cijena Elipso Istidan dostave za proizvode koji na Elipso internet stranici označeni sa "Besplatna Elipso Istidan dostava" imaju besplatnu Elipso Istidan dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u unutar Grada Zagreba.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu.