Niže navedeno vrijedi samo za interent kupovinu.

Rok za isporuku je do 10 radnih dana. Dostava je radnim danom.

Radnim danom se ne smatraju subota, nedjelja, praznik. Prodavatelj će učiniti sve što je moguće a pri tome se ponašajući razumno i ne stvarajući dodatne nepredviđene troškove dostave niti za prodavatelja niti za kupca dostaviti naručene proizvode u roku od 3 radna dana za proizvode koji su posebno označeni na elipso.hr internet stranici da za njih vrijedi mogućnost dostave unutar 3 radna dana. Ako trgovac ne uspije dostaviti robu u roku od 3 radna dana za artikle koji su označeni da za njih vrijedi mogućnost dostava u roku 3 radna dana Kupac će ili prihvatiti rok dostave do 10 radnih dana ili zamoliti prodavača da otkaže narudžbu prije nego narudžba bude dostavljena.

Tvrtka E plus d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Gradovi za koje je će Elipso, tvrtka E plus d.o.o. nastojati ali ne garantira da je moguće dostaviti proizvod subotom ako tako kupac želi su sljedeći: Zagreb, Pula, Rijeka, Karlovac, Varaždin, Bjelovar, Slavonski Brod, Osijek, Split, Šibenik, Zadar.

Cijena dostave za bijelu tehniku: 75 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 19,99 kn po komadu (cijena vrijedi od 27.11.2015 u 15:40h), PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika te su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu. Ukoliko nakon interent kupnje tokom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedne otoke nebude postignu dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakavih troškova.