Tečaj: 1€ = 7,53450 kn

Niže navedeno vrijedi samo za interent kupovinu.

Rok za dostavu proizvoda je do 30 radnih dana za standardnu dostavu ukoliko je odabran termin T00 (Neodređeni termin) ili nije ponuđena opcija odabira termina ( npr. u slučaju dostave izvan većih gradova). Elipso ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem isporuke narudžbe. Rok za dostavu proizvoda se ne odnosi na dostavu proizvoda na otoke.

Ukoliko je prilikom kupnje odabran određeni termin za dostavu, tada će naručeni proizvodi doći u odabrano vrijeme osim u slučaju izvradenih okolnosti. U vrlo rijetkim slučajevima moguće je da se proizvod dostavi dan ili dva kasnije od predviđenog termina ili da nastanu manja odstupanja od nekoliko sati od predviđenog termina. Ne preporučujemo uzimanje godišnjih odmora ili odlazaka sa posla ranije na temelju termina za dostavu koji ste odabrali. Krajnji rok za dostavu proizvoda u slučaju da je odabran termin za dostavu je 30 radnih dana neovisno o tome koji je termin odabran.Neobvezujuća procjena datuma dostave koja se prikazuje na internet stranici i u emailu zahvale nakon kupnje nije obavezujuća za Elipso te se bez obzira na procijenu primjenjuje rok od 30 radnih dana.Dostavna služba će dostaviti proizvode do ulaza u zgradu, ali ne i do ulaza u stan zbog situacije sa epidemijom korona virusa. Nošenje aparata po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave i nije moguće u niti jednom slučaju.

Cijena standarde dostave proizvoda je iskazana u blagajnama www.elipso.hr trgovine.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu.