Niže navedeno vrijedi samo za interent kupovinu.

Rokovi za dostavu za sve nove internet kupovine od 19.3.2020. u 13 h su: Elipso će u što je mogućem kračem roku isporučiti robu kurirskoj službi. Kurirska služba dostavit će proizvode u najkraćem mogućem vremenu s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Rok za dostavu za vrijeme epidemije korona virusom ne postoji, te također ne vrijedi nikakv rok ako je dostavna služba spriječena dostaviti proizvod zbog situacije s korona virusom, također ne vrijedi ako dođe do poremećaja u radu kurirske službe zbog naglog povećanja broja internet kupnji. Dostava je radnim danom. Radni dani su ponedjeljka do petka izuzevši praznike i neradne dane. Elipso ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda. Elipso ne može utjecati niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kuririskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa.

Dostavna služba će dostaviti isporuku do ulaza u obiteljsku kuću odnosno zgradu, osim ako ista nema lift. Nošenje aparata po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave i nije moguće u niti kojem slučaju

Tvrtka E plus d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Cijena dostave za bijelu tehniku: 100 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 35 kn po komadu (cijena vrijedi od 17.12.2019. u 11:45h), PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika te su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu.