Niže navedeno vrijedi samo za interent kupovinu.

Rok za isporuku je do 15 radnih dana za sve internet kupnje. Dostava je radnim danom.

Dostavna služba će dostaviti isporuku do ulaza u obiteljsku kuću odnosno zgradu, osim ako ista nema lift. Nošenje aparata po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave i nije moguće u niti kojem slučaju

Tvrtka E plus d.o.o. ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem narudžbe.

Gradovi za koje je će Elipso, tvrtka E plus d.o.o. nastojati ali ne garantira da je moguće dostaviti proizvod subotom ako tako kupac želi su sljedeći: Zagreb, Pula, Rijeka, Karlovac, Varaždin, Bjelovar, Slavonski Brod, Osijek, Split, Šibenik, Zadar.

Cijena dostave za bijelu tehniku: 79,99 kn po komadu, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika: 19,99 kn po komadu (cijena vrijedi od 27.11.2015 u 15:40h), PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji nisu bijela tehnika te su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije.
Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu. Ukoliko nakon interent kupnje tokom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedne otoke nebude postignu dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakavih troškova.