Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

U slučaju pogreške u radu internet stranice www.elipso.hr bilo koje vrste ili ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti naručene proizvode, ukoliko je došlo do isteka zaliha ili pogrešno prikazane cijene proizvoda zadržavamo pravo otkazati naruđžbu te ne odgovaramo za štetu koja nastaje otkazivanjem narudžbe.

Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši plaćanje proizvoda/e u Elipso trgovini.
Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši narudžbu u našoj internet trgovini u cijelosti prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta poslovanja, te plati puni iznos koji se od njega traži na način koji je odabrao.

Kupac je svaka prava ili fizička osoba naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.Podatci o trgovačkom društvu:


Puni naziv tvrtke: E plus d.o.o
O.I.B.: 93923226222
MB: 03587096
PDV Broj: HR93923226222
IBAN: HR5224020061100061057 ESB
Trgovački sud u Zagrebu MBS: 080240472
Temeljni kapital: 1.600.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Direktori društva: Zlatko Novosel

Kontakt: Email: [email protected]
Adresa sjedišta: Gospodarska 16 c, 10255 Donji Stupnik, Hrvatska
Tvrtka E plus d.o.o. obvezuje se poslovati u skladu s legitimnim zakonima Republika Hrvatske.

E plus d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.
Reklamacije i zahtjevi za povrate se šalju isključivo na mail adresu [email protected] ili poštom na adresu Gospodarska 16 c, 10255 Donji Stupnik, Hrvatska. Reklamacije koje nisu upućene na email adresu [email protected] ili poslane poštom na adresu Gospodarska 16 c, 10255 Donji Stupnik, Hrvatska odnosno te su upućene na druge adrese/email-ove neće biti razmotrene.
Izjava o jamstvu. Svi artikli u Elipso trgovini imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, izuzevši potrošni materijali (tinte, toneri, optički mediji, baterije, i slično...). Većina artikala, u ovisnosti od proizvođača i/ili dobavljača ima jamstvo duže od jedne godine.

Uvjeti i odnosi između kupca i tvrtke E plus d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske.


Ovim putem Vas obavještavamo da svaki spor rješavamo mirnim putem - sporazumno, kao i o Vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatskoj gospodarskoj komori i/ili podnošenja prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.
Kupci sporove također mogu alternativno riješavati putem internetske platforme za rješavanje sporova - http://ec.europa.eu/consumers/odr