Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PIONEER DDJ-FLX4 Zoom
PIONEER DDJ-FLX4 dj kontroler; ddj; crni

379,00 €

  • na lageru dostupno

DDJ-FLX4 je 2-kanalni DJ kontroler iz Pioneer DJ-a za Rekordbox i Serato, i ultimativni je način da počnete DJ-atii! Super-prijenosni, ultra-pristupačni DJ kontroler s nevjerojatno jednostavnim dizajnom prilagođenim korisniku koji i dalje odražava profesionalni izgled standardne klupske opreme. Savršeno je za DJ-e početnike koji žele naučiti i na kraju svirati u najvećim klubovima i festivalskim pozornicama!

Fleksibilnost je ovdje ključna značajka DDJ-FLX-a jer je Pioneer DJ uključio kompatibilnost s Rekordbox DJ-em i Serato-om uz iOS i Android kompatibilnost početkom 2023. Radi s Mac/Windows prijenosnim i osobnim računalima, kao i s iPhone uređajima, pametnim telefonima s Androidom, iPads ili Android tableti. Kako god želite DJ-irati, DDJ-FLX4 ima rješenje za vas!

Početi DJ-irati s DDJ-FLX4 bit će vam zabavno i lako čak i ako ste potpuni početnik. Rekordbox DJ softver od Pioneer DJ-a nudi kompletan vodič za postavljanje i kreiranje vaših omiljenih mikseva. Čist i intuitivan dizajn pomoći će vam da svladate osnove DJ-inga i uputit će vas na vaše putovanje kako biste bili spremni za klub.

Nakon što budete spremni podijeliti svoje izvedbe s prijateljima, softver DDJ-FLX4 & Rekordbox može vam olakšati! Snimajte mikseve pritiskom na gumb, a integrirani USB audioizlaz zvuka iz mikrofona znači da vam ne treba vanjska oprema kao što je mikser ili zvučna kartica za dodavanje vašeg glasa u miks. Tako možete snimati ili čak prenositi uživo svoje mikseve i svoj mikrofon s jednog uređaja.

Potpuno nove značajke Pioneer DJ-a Smart Mixing čine još jednostavnijim stvaranje mikseva profesionalnog zvuka i dodaju još jedan sloj kreativnosti, i što je najvažnije, zabavu vašim miksevima: Smart Fader za lagane prijelaze između dva zapisa i Smart CFX, koji primjenjuje kombinacije efekata uz glazbu okretanjem jednog gumba.

Priključci 2x USB-C
Kompatibilnost s platformama Android, iOS, MAC, Mobile, PC
Vrsta DJ kontroleri
Vrsta veze AC, USB
Kontroler zvuka Da
Veličina pakiranja 55 x 13 x 36
Omjer signal/šum 103 Db, Boja Crni
Veličina proizvoda 48.2 x 5.9 x 27.2
Broj kanala 2

Ultra pristupačan DJ kontroler
Profesionalni DJ izgled, jednostavan prijenosni dizajn
Rekordbox & Serato kompatibilan
Kompatibilan sa sustavom iOS i Android
Bluetooth omogućen
Potpuno nove značajke pametnog miješanja
Integracija usluge strujanja: TIDAL, Beatport Link, Beatsource Link, Soundcloud GO+
Sukladno klasi (nisu potrebni upravljački programi)
USB audio izlaz za mikrofon
Napaja se USB-om
Šifra: 158360
Robna marka:PIONEER
Kataloški broj: PIONEER DDJ-FLX4
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Audio playeri
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA