Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

ESPSEQUOIAMOB Zoom
ESPSEQUOIAMOB stativ tronožac sequoia + adapter

23,76 €

  • na lageru dostupno

Stativ s izbacnim stupom. Dizajniran za foto kamere, video kamere, laserske mjerne uređaje, daljinomjere itd.
Uz uređaj se isporučuje i adapter za mobilni uređaj kako biste mogli fotografirati stabilno i sa svog pametnog telefona.
Lagani materijal, male veličine kada je sklopljen i robusna torbica omogućuje vam da ga lako ponesete sa sobom i koristite na poslu i kod kuće.
Prikladne noge koje se mogu uvlačiti i nosači za montažu omogućuju vam brzo postavljanje stativa na odgovarajuću visinu.
TEHNIČKI PODACI: 3-smjerna glava 3-dijelne aluminijske noge odvojiva ploča za brzo otpuštanje, brzo zaključavanje poluge, gumeni vrh noge
Maksimalna visina: 1350 mm
Minimalna visina: 500 mm
Maksimalna težina tereta: 5 kg
Težina: 800 g
Šifra: 154251
Robna marka:ESPERANZA
Kataloški broj: ESPSEQUOIAMOB
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Fotoaparati i kamere
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA