Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

XIAOMI BHR6619GL Zoom
XIAOMI BHR6619GL sigurnosna kamera; c400; wqhd

59,00 €

  • na lageru dostupno

Smart Camera dolazi uz 2560 x 1440p megapikselnu full HD sliku koja prikazuje oštre i jasne video snimke.
Podržava WDR tehnologiju koja omogućuje dobru izvedbu u izazovnim uvjetima osvjetljenja kao i snimanje oštrih videozapisa. Kamera dolazi s ugrađenim senzorom slike visoke osjetljivosti koji omogućuje prikazivanje slika u boji i u uvjetima slabog osvjetljenja.
Funkcija glasovnog upravljanja dostupna je na pametnom zvučniku i pametnim zaslonskim uređajima koji rade s Google Asistentom ili Amazon Alexom.
Sadrži AI tehnologiju detekcije ljudi kako bi se smanjili lažni alarmi. Glava s dvostrukim motorom omogućuje rotiranje fotoaparata i snimanje potpunog vodoravnog pogleda od 360° i okomitog prikaza od 106 stupnjeva.
Kamera podržava reprodukciju s više brzina za brzo pretraživanje video sadržaja pohranjenog na SD kartici.

Kamera je unaprijed instalirana s rotirajućom bazom i može se postaviti na stol, prozor, strop ili zid.
Šifra: 160109
Robna marka:XIAOMI
Kataloški broj: XIAOMI BHR6619GL
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Fotoaparati i kamere
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA