Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

XIAOMI BHR8088GL Zoom
XIAOMI BHR8088GL kamera; smart; c500 pro

63,00 €

  • na lageru dostupno

Xiaomi Smart Camera C500 Pro pruža izgradnju zaštitu.
Ultra jasne 3K slike s 5 MP kamerom omogućuju da se svi detalji prikažu u domu čak i kada ste odsutni. Način rada u boji može pružiti slike u boji čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, produžujući vrijeme tijekom kojeg kamera ima mogućnost snimanja u boji tijekom dana. Ugrađeni infracrveni iluminator na Xiaomi Smart Camera C500 Pro poboljšava infracrveni noćni vid za snimanje jasnijih slika čak i kada je potpuno mračno. Uz uključen HDR (visoki dinamički raspon) način rada kamera može snimati jasne slike čak i pri jakom svijetlu ili pozadinskom osvjetljenju ujedno zadržavajući sve detalje.

AI detekcija za sigurnost pametnog doma omogućuje vam da zaštitite svoju djecu i kućne ljubimce. Kada kamera detektira čovjeka prati kretanje i automatski šalje obavijest na vaš pametni telefon.
Xiaomi Smart camera C500 Pro uz AI detekciju ima mogućnost:
- slanja obavijesti kada kamera otkrije (npr. kućnog ljubimca)
- slanja obavijesti kada se otkrije glasna buka
- postavljanja primarnog područja za nadzor i obavijesti ako netko uđe u "sigurnosno" područje
- detekcije dječjeg plača

Pant-tilt zoom dizajn s dvostrukim motorom omogućuje objektivu fleksibilno okretanje 360° vodoravno i 114° okomito pružajući opsežan horizont ne ostavljajući mjesta za mrtve točke kod kuće. Dva pametna načina nadzora omogućuju da vidite što se sve događa kod kuće dok ste odsutni: 360° panoramski nadzor (slanje obavijesti na vaš pametni telefon svaki put kada se otkrije anomalija) i nadzor određenih područja (postavite 6 ključnih područja nadzora kako biste dali prioritet zaštiti).
Šifra: 161534
Robna marka:XIAOMI
Kataloški broj: XIAOMI BHR8088GL
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Fotoaparati i kamere
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA