Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SENNHEISER 508896 Zoom
SENNHEISER 508896 slušalice; in-ear; cx 80s; black

30,00 €

  • na lageru dostupno

Uvijek je važno ispraviti ono osnovno. Zbog toga je Sennheiser stvorio novi CX 80S kako bi osigurao ugodno zvučno iskustvo, elegantan dizajn i trajnu kvalitetu izrade - zajedno s pažnjom zvučnog stručnjaka za detalje. Nove žičane slušalice za uši Sennheiser imaju bitan, puristički pristup: nude uravnotežen zvuk bez neželjenih ekstrema na visokim ili niskim frekvencijama - samo osvježavajuće prirodno iskustvo slušanja.

Moderan kompaktni dizajn slušalica odražava čistoću namjene. Lagane su za briljantnu prenosivost i stvoreni su kako bi osigurali jednostavnu svakodnevnu jednostavnost upotrebe. Ugrađeni pametni daljinski upravljač olakšava upravljanje pozivima i reprodukcijom glazbe. U međuvremenu, odabir tri veličine vrhova za uši omogućuje bez napora postizanje izvrsne prilagodbe kako bi se osigurala udobnost i vrhunska izolacija od okolne buke, za ugodnije slušanje u bilo kojem okruženju.

Značajke
Nekomprimirani i uravnoteženi zvuk Sennheisera za jedinstveno iskustvo slušanja
Upravljanje pozivima i glazbom putem pametnog daljinskog upravljača
3 veličine vrha za uši za izvrsno pristajanje i savršenu izolaciju ambijentalne buke

Tehnički podaci
Boja: Crna
Impedancija: 28 ?
Frekvencijski odziv mikrofona 100 - 10 000 Hz
Priključak: 3.5mm
Frekvencijski odziv 17 - 20 000 Hz
THD, ukupno harmonijsko izobličenje: <0,5% (1 kHz, 100 dBSPL)
Šifra: 149903
Robna marka:SENNHEISER
Kataloški broj: SENNHEISER 508896
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA