Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SENNHEISER 509299 Zoom
SENNHEISER 509299 slušalice; in-ear; tws; bt; cx sport; bl

129,00 €

  • na lageru dostupno

Pružaju kristalno čist zvuk s dubokim basovima koje možete lako prilagoditi svom osobnom ukusu. Uz ergonomski dizajn za vrhunsku udobnost nošenja i intuitivne kontrole za maksimalnu jednostavnost upotrebe, imat ćete prvorazredno iskustvo slušanja kod kuće, na poslu ili u pokretu.
Vrhunski zvuk
Gdje god bili, što god radili; uživajte u svojim omiljenim pjesmama do maksimuma s prilagođenim pretvaračem TrueResponse za kristalno čist zvuk.
Lako se nosi
Upadljiv ergonomski dizajn osigurava vrhunsku udobnost nošenja. A, s "adapterima za uši" u 4 veličine lako je postići savršeno sigurno prilagođavanje bilo kojoj aktivnosti.
Nadohvat ruke
Prilagodljiva kontrola na dodir omogućuje jednostavnu kontrolu zvuka, telefonskih poziva i brz pristup Siri i Google Assistantu.
Druge značajke
S dodatkom Bass Boost i ugrađenim ekvilajzerom koji se aktivira putem aplikacije Smart Control, možete prilagoditi svoj zvuk.
Možete zaboraviti na svoju okolinu i izgubiti se u glazbi ili se usredotočiti na svoj poziv zahvaljujući Pasivnom poništavanju buke.
Izađite vani u bilo koje vrijeme kako biste doživjeli izvanredno audio iskustvo, čak i kad je mokro; možete se osloniti na njihovu otpornost na prskanje IPX4.

Paket sadrži
CX True bežične slušalice
Kompleti silikonskih ušnih adaptera (XS, S, M, L)
Kutija za punjenje
USB-C kabel

Slušalice tipa In-ear
Bežična veza Da
Veza Bluetooth
Kontrolna pločica Da
Mikrofon Da
Aktivno uklanjanje buke Ne
Pojedinosti
Autonomija baterije 27 h
Vrijeme punjenja baterije 1,5 h
Promjer driver-a 7 mm
Frekvencijski odziv 5 - 21.000 Hz
Frekvencijski odziv (mikrofon) 100 - 10.000 Hz
Podržani profili A2DP, AVRCP, HFP
Podržani kodeci SBC, AAC, aptX

Dimenzije proizvoda
Dimenzije 59 x 33,8 x 42,3 mm
Šifra: 154085
Robna marka:SENNHEISER
Kataloški broj: SENNHEISER 509299
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA