Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

akcija sony slušalice svibanj lipanj 2024
SONY WFC700NG.CE7 Zoom
SONY WFC700NG.CE7 slušalice, bežične, anc, zelene

84,00 € 89,00 €

  • na lageru dostupno

Akcija Sony slušalice svibanj lipanj 2024

Akcija traje od 22.4. do 30.6.2024. ili do isteka zaliha.
Sony WF-C700N bežične slušalice s poništavanjem buke dizajnirane su imajući na umu vašu udobnost, a imaju ergonomski dizajn površine koji savršeno pristaje uz uho za stabilnije prianjanje.

Torbica džepne veličine olakšava nošenje ovih slušalica kamo god želite, a osim toga dostupne su u nizu boja koje odgovaraju vašem stilu.

Digitalno poništavanje buke omogućuje vam blokiranje neželjenih smetnji ili, ako želite ostati povezaniji s okolinom, način ambijentalnog zvuka dopušta važne stvari, poput obavijesti o prometu ili prijevozu.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) poboljšava svu vašu digitalnu glazbu bliže originalnoj kvaliteti snimanja, pogonska jedinica od 5 mm osigurava snažan bas i jasnu vokalnu kvalitetu, a ove slušalice imaju certifikat 360 Reality Audio za impresivno glazbeno iskustvo.

Praktičan za svakodnevnu upotrebu, uživat ćete u dugotrajnoj bateriji, brzom punjenju, otpornosti na vodu IPX4, pametnim značajkama i jednostavnom upravljanju gumbima. Uz Multipoint Connection možete čak povezati dva Bluetooth uređaja odjednom!

Uzimanje poziva na ovim bežičnim slušalicama također je bez stresa. Čak i ako ste vani, čuti ćete jasno, zahvaljujući pouzdanoj strukturi za smanjenje buke vjetra.
Šifra: 158168
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY WFC700NG.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA