Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

hello spring 2024
SONY WHCH520B.CE7 Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

SONY WHCH520B.CE7 slušalice, bežične, crne

45,00 € 59,00 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Cijeli dan uživajte u visokoj kvaliteti zvuka. Slušalice WH-CH520 odgovorit će na sve zahtjeve vašeg dana uz trajanje baterije do 50 sati, stabilnu vezu i poboljšane radne značajke poziva.
Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća harmonije i živahnost izgubljene tijekom uobičajene kompresije glazbe za autentičniju reprodukciju. Postavkama ekvalizatora u aplikaciji Sony | Headphones Connect glazbu možete prilagoditi vlastitom ukusu i personalizirati doživljaj slušanja.
Uz trajanje baterije do 50 sati svoju omiljenu glazbu možete slušati bez brige oko toga hoće li vam se baterija isprazniti. Ako je baterija slušalica pri kraju, brzo punjenje od 3 minute može vam dati 1,5 sati slušanja.
Ne samo da su dizajnirane sa stilom, već i da budu jednostavne za korištenje. Uz laganu konstrukciju i školjke koje se mogu okretati slušalice se lako stavljaju i skidaju, a traka za glavu, jastučić trake i meki jastučići slušalica pružaju cjelodnevnu udobnost.
Šifra: 157823
Robna marka:SONY
Kataloški broj: SONY WHCH520B.CE7
Kategorija: AUDIO - VIDEO > Slušalice
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA