Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SAMSUNG RF50A5202B1 EO Zoom
SAMSUNG RF50A5202B1 EO hladnjak french door crni

999,00 €

  • Nije dostupno

Twin cooling Plus slika

Twin cooling Plus


Twin Cooling Plus tehnologija koristi neovisne isparivače kako bi stvorio dva odvojena protoka zraka u hladnjak i zamrzivač.

No Frost slika

No Frost


No Frost uklanja vlagu i pomaže održavati ravnomjernu temperaturu u zamrzivaču i hladnjaku čime sprječava nakupljanje leda te štedi procesa odmrzavanja.

Digital Inverter Compressor slika

Digital Inverter Compressor


Digitalni inverterski kompresor automatski kontrolira brzinu odgovarajući na zahtjeve za hlađenje. Koristi manje energije, smanjuje buku i trošenje dijelova

Ukupna zapremnina hladnjaka: 495 l
Zapremnina dijela hladnjaka: 330 l
Zapremnina zamrzivača: 165 l

Značajke: Twin Cooling Plus™ tehnologija, Završna obrada otporna na otiske prstiju, Automatski ledomat, Power Cool i Power Freeze funkcija, LED rasvjeta, Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom.

Digitalni inverter motor.

Dimenzije: 177x72x71cm
Šifra: 157679
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM RF50A5202B1/EO
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Hladnjaci
Jamstvo:2 godine
Informacijski list:Preuzimanje pdf-a
Boja:Ostalo
Efikasnost:Energetska klasa: F?
Diemnzije:visina:177, širina:81, dubina:71
Aktivni asortiman:DA