Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SAMSUNG WD80T4046EE LE Zoom
SAMSUNG WD80T4046EE LE perilica sušilica, 8kg/5kg, 1400

796,20 €

  • na lageru dostupno

Digital Inverter Technology slika

Digital Inverter Technology


Tehnologija digitalnog pretvarača primjenjuje snažne magnete kako bi se omogućila veća energetska učinkovitost, manje buke i dugotrajniji rezultati.

Eco Bubble slika

Eco Bubble


Uz Eco Bubble tehnologiju uštedite novac te zaštite boju i teksturu odjeće. Eco Bubble omogućuje snažno i nježno čišćenje

StayClean ladica slika

StayClean ladica


Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent.

Kapacitet pranja - 8.0 kg
Kapacitet sušenja - 5.0 kg
Pločasti zaslon - LED
Neto dimenzije (Š×V×D) - 600 x 850 x 600 mm
Klasa energetske učinkovitosti - E

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine Samsung jamstva) za ovaj model uređaja kupljen u razdoblju od 1.2. do 31.03.2022.
Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung jamstva, potrebno je registrirati se na mrežnoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.

20 godina jamstva na digitalni inverter motor.

Zato što znamo da se za 5 godina puno toga može dogoditi, dajemo vam 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine Samsung jamstva) za ovaj model uređaja kupljen u razdoblju od 1.10. do 31.12.2023.
Kako biste ostvarili pravo na navedene 3 godine Samsung jamstva, potrebno je registrirati se na mrežnoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje.


Šifra: 148796
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM WD80T4046EE/LE
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Perilice rublja
Jamstvo:2 godine
Informacijski list:Preuzimanje pdf-a
Boja:Bijela
Efikasnost:Energetska klasa: E?
Diemnzije:visina:85, širina:60, dubina:60
Aktivni asortiman:DA