Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

DRAGONWAR DSCPS4-WHT Zoom
DRAGONWAR DSCPS4-WHT kontroler; ps4; pc; mizar wireless; whit

44,90 €

  • na lageru dostupno

MIZAR bežični kontroler omogućuje udobno igranje videoigara satima na vašem PS4 zahvaljujući svojoj gumenoj teksturi koja ga čini ugodnim na dodir. Toliko je mekan da ga ne želite pustiti. MIZAR je također 5% veći od uobičajenog kontrolera, koji savršeno pristaje svakoj ruci, čak i najvećim.

Visoko precizni okidači i s dva analogna joysticka ergonomskog dizajna koji olakšavaju prilagodbu prstiju obliku kontrolera i omogućuju precizniju upotrebu. Uz ovu razinu preciznosti, budite sigurni da ćete pobijediti u svim svojim igrama.

Bežična veza koristi Bluetooth tehnologiju visokih performansi "Bluetooth 2.1 + EDR" i nudi vam precizno, stabilno, bežično iskustvo igranja bez odgode.

Sa svojim najsuvremenijim ergonomskim dizajnom i optimalnim igračkim kvalitetama, budite sigurni da ako tražite optimizirano iskustvo igranja po atraktivnoj cijeni, ne tražite dalje, ono što trebate je MIZAR.

Značajke:

- Bežični Bluetooth
- LED indikator
- Visokoosjetljive tipke
- Ugrađeni dvostruki motori
- Precizni štapići za palac
- Obložen gumom mekanim na dodir
Šifra: 160241
Robna marka:DRAGONWAR
Kataloški broj: DSCPS4-WHT
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA