Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 941-000149 Zoom
LOGITECH 941-000149 volan i papučice; g923

399,90 €

  • na lageru dostupno

Ekskluzivna TRUEFORCE povratna informacija izravno se povezuje s fizikom u igri za neviđeni realizam. Vrhunska izrada s aluminijskim ručicama mjenjača, ručno šivanim kožnim volanom i kočionim sustavom osjetljivim na pritisak.

OSJETITE BUDUĆNOST UTRKA
- Upoznajte sljedeću generaciju trkaćih volana. Nagrađivani Logitech G dizajn je rekonstruiran kako bi se uključio u fiziku vaše igre, pružajući neviđeni realizam. Osjetite kako klipovi pumpaju, šljunak škripi i svaki pomak, zanošenje i ukosnicu okreću kao nikada prije.

SIMULACIJA SLJEDEĆE GENERACIJE
- Naša najnovija inovacija u tehnologiji povratne sprege izravno se povezuje s motorima za simulaciju u igri i fizikom kako bi proizvela odgovore veće vjernosti u stvarnom vremenu. Frekvencijski raspon povratnih informacija također je povećan za dramatično poboljšane detalje i realizam u usporedbi s prethodnim generacijama. TRUEFORCE i napredne značajke zahtijevaju integraciju igre. Posjetite logitechg.com/support/ za potpuni popis podržanih igara.

UPRAVLJANJE MOTOROM ZATVORENE PETLJE
- Prava struja znači pravi moment. Napredni firmware G923 prati svu struju koja teče kroz motore kotača, kontinuirano prilagođavajući napon kako bi odgovarao izlazima iz fizike igre. Nadilazeći zadane postavke, G923 pruža vrhunsku točnost i realizam bez presedana.

VIŠE VUČE. MANJE DIMA.
- Čišće i brže siđite sa startne crte uz programabilnu pomoć pri pokretanju s dvostrukom spojkom u podržanim igrama.

IZRAĐEN ZA UTRKE
- Klasičan dizajn — moderniziran. Nova boja, vrhunski brušeni metal, kožni šavovi u automobilskom stilu i polirane papučice daju G923 profesionalnu završnicu. Forma slijedi funkciju s integriranim središnjim markerom i okretnim kotačićem.

KONTROLE IGRE NA KOTAČU
- Kompletne kontrole za Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 ili PS4 ugrađene su izravno u upravljač. Bez obzira kako se utrkujete, svaka naredba vam je izravno pri ruci.

PROGRESIVNA PAPUČICA KOČNICE
- Odzivniji, točniji. Progresivna opruga oponaša performanse kočionog sustava osjetljivog na pritisak za pravo trkaće iskustvo. Promijenite položaj pedala za manevre peta-prsti i još veću kontrolu.

UGRAĐEN INDIKATOR OBRTAJA
- Ugrađene LED diode u boji pokazuju vaš raspon okretaja u minuti u podržanim igrama. Vidite kada ste na crvenoj liniji—točno u vašem vidnom polju. TRUEFORCE i napredne značajke zahtijevaju integraciju igre. Posjetite logitechg.com/support/ za potpuni popis podržanih igara

PRILAGODITE UZ G HUB
- Preuzmite punu kontrolu nad svojom opremom. Podesite osjetljivost kotačića, razine povratne sile i prilagodbu gumba putem moćnog G HUB Gaming softvera za PC. Prilagodite višestruke profile za bilo koju igru i aplikaciju.

SPECIFIKACIJE I DETALJI
DIMENZIJE
FIZIČKE SPECIFIKACIJE VOLANA
- Visina: 270 mm; Širina: 260 mm; Dubina: 278 mm
- Težina bez kablova: 2,25 kg
FIZIČKE SPECIFIKACIJE PEDALA
- Visina: 167 mm; Širina: 428,5 mm; Dubina: 311 mm
- Težina bez kablova: 3,1 kg

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE VOLANA
- Rotacija: 900 stupnjeva od lock-to-lock
- Hallov senzor upravljanja
- Dual-Motor Force Feedback s TRUEFORCE tehnologijom
- Zaštita od pregrijavanja
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE PEDALA
- Nelinearna papučica kočnice
- Patentirani sustav držanja tepiha
- Teksturirano držanje pete
- Samokalibrirajući

MATERIJALI
- Žbice volana: anodizirani aluminij
- Poklopac Volana: Ručno šivana koža
- Osovina upravljača: Čelik
- Ručice mjenjača: brušeni nehrđajući čelik
- Montažne stezaljke: Najlon punjen staklom
- Okviri i ruke pedala: hladno valjani čelik
- Navlake klipa pedale: polioksimetilen termoplast (POM)

KOMPAKTIBILNOST:
- Playstation 4/5
- PC
Šifra: 157783
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 941-000149
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA