Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

LOGITECH 945-000059 Zoom
LOGITECH 945-000059 kontroler; x56 hotas; rgb throttle and s

409,00 €

  • Naručit ćemo proizvod nakon Vaše kupovine

Dizajniran da poboljša iskustvo VR igara i žanra simulacije svemira koji se ponovno pojavljuje, Logitech G nudi napredni X56. To je sjajan primjer potpune kontrole s analognim palicama, RGB osvjetljenjem, 16-bitnim krilcem i osi elevatora, 189 programabilnih kontrola i još mnogo toga. Ažurirani X56 ima prikrivenu novu crno-sivu završnu obradu uz inženjerska poboljšanja koja se odnose na povratne informacije iz zajednice. Očekujte nevjerojatnije iskustvo za sve zaljubljenike u letenje; od zabavnih, plug-and-play igara pa sve do profesionalne, fino podešene simulacije.
U modernim svemirskim simulacijama s dinamičnijom fizikom svemirskih letjelica, upravljanje je složenije. I, puno drugačije nego u tradicionalnim simulacijama letenja temeljenim na atmosferi. 6DoF je šest stupnjeva slobode – nagib, okretanje, skretanje, unatrag, naprijed, gore, dolje, lijevo i desno – koje sve treba uzeti u obzir. X56 ima jedinstvene, namjenski izrađene mini analogne palice na palcima koje pružaju još četiri osi kontrole plus dvostruke tipke.
Uključite svoj zrakoplov i doživite radost leta u sljedećoj generaciji Microsoft Flight Simulatora, u svom najboljem izdanju na opremi za letenje Logitech G. Putujte svijetom s nevjerojatnim detaljima s preko 37 tisuća zračnih luka, 2 milijuna gradova, 1,5 milijardi zgrada, pravim planinama, cestama, drvećem, rijekama, životinjama, prometom i još mnogo toga. Testirajte svoje pilotske vještine protiv izazova noćnog letenja, simulacije atmosfere u stvarnom vremenu i vremena uživo u dinamičnom i živom svijetu.
Šifra: 153506
Robna marka:LOGITECH
Kataloški broj: LOGITECH 945-000059
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA