Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

PDP SWT-AGDLX-CTRL PLUS Zoom
PDP SWT-AGDLX-CTRL PLUS dodatak za switch; afterglow controller;

34,90 €

  • na lageru dostupno

Odaberite svoj sjaj pomoću žičanog kontrolera Afterglow za Nintendo Switch.
Uživajte u emisiji svjetla koju će vaš Pro Controller stvoriti s prigušivom prizmatičnom LED rasvjetom u cijelom rasponu boja!
Igrači mogu birati kroz dugu, postaviti svoju omiljenu boju ili potpuno isključiti svjetla.
Zavirite u prozirno kućište od polikarbonata kontrolera kako biste otkrili njegov unutarnji krug.
Budući da se radi o žičanom kontroleru Afterglow Deluxe + Audio, on također uključuje 3.5mm priključak s podrškom za chat i zvuk u igri, kao i dvostruke programabilne tipke.
S odvojivim USB kabelom imati ćete dovoljno prostora za igru, dok audio kontrole dodaju pristup i podešavanje razine zvuka bez prekida igranja.
Šifra: 148136
Robna marka:PDP
Kataloški broj: PDP SWT-AGDLX-CTRL
Kategorija: INFORMATIKA > Dodaci za igre
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA