Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

hello spring 2024
GOOGLE GA01920-IT Zoom

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.

GOOGLE GA01920-IT media player; google chromecast; 4k; roz

82,90 € 91,90 €

  • na lageru dostupno

  • Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu

Hello spring 2024

Preko 2000 artikala po akcijskim cijenama do -30% čeka vas u Elipsu. Akcija traje od 11.03 do 21.04.2024. ili do isteka zaliha.

Kod za popust nije moguće iskoristiti na ovom artiklu.
Google Chromecast Streaming Media Player, s Google TV 4K HDR
Chromecast s Google TV-om donosi vam zabavu koju volite, uz brzi streaming u do 4K HDR. Dobijte osobne preporuke iz svojih pretplata – uključujući filmove, emisije, TV uživo, Netflix i više – sve na jednom mjestu. Nema skakanja između aplikacija kako biste odlučili što gledati. Pritisnite gumb Google Assistant 3 na priloženom daljinskom upravljaču ili upotrijebite zvučnik, zaslon ili telefon s omogućenim Google Assistantom kako biste zatražili od Googlea da pronađe filmove, emisije ili glazbu. Emitirajte s tisuća kompatibilnih Android i iOS aplikacija izravno s telefona, prijenosnog računala ili tableta i preslikajte karticu preglednika Chrome na TV. Samo se priključite i strujite putem Chromecasta uz Google TV.

Glavne značajke:
- Bežično prenosite i zrcalite sadržaj
- 4K UHD / 60 Hz izlaz
- HDR10, HDR10+, Dolby Vision podrška
- Dvopojasna Wi-Fi 5 povezivost
- Integrirani HDMI priključak
- Ugrađeni Google pomoćnik
- Podrška za Dolby Atmos
- Android TV OS
- Glasovni daljinski upravljač
- Kompaktan dizajn

Sve što možete gledati.
Uživajte u zabavi koju volite u do 4K HDR.* Neometano pregledavajte više od 700.000 filmova i TV epizoda sa svojih omiljenih servisa za strujanje, sve na jednom mjestu. Gledajte sadržaj s Netflixa, Amazon Prime Videoa, Disney+, YouTubea, Apple TV aplikacije, Peacocka, HBO Maxa i mnogih drugih.

Koristite svoj glas.
Zatražite traženje određenih emisija ili prema raspoloženju, žanru, glumici itd. Razgovarajte s Googleom i recite: "Što bih trebao gledati?" I koristite daljinski za upravljanje ulazima prekidača glasnoće, puštanje glazbe i dobivanje odgovora na ekranu.

Preporuke samo za vas.
Dobijte osobne prijedloge na temelju svojih pretplata, navika gledanja i sadržaja koji posjedujete.

Za sada i ubuduće.
Budući da Chromecast udahnjuje život postojećim televizorima i dizajniran je od recikliranih materijala, pomaže u sprječavanju otpada na odlagalištima.

Novi način da svojoj djeci omogućite gledanje.
Izradite profil za djecu da postavite područje za svoju djecu kako bi pristupila zabavnoj kolekciji filmova i emisija prilagođenih obitelji. Odaberite iz niza razigranih tema i postavite roditeljski nadzor da ograničite sadržaj koji se može vidjeti, ograničite vrijeme gledanja i postavite vrijeme spavanja.
Šifra: 160421
Robna marka:GOOGLE
Kataloški broj: GOOGLE GA01920-IT
Kategorija: INFORMATIKA > Media Playeri
Jamstvo:1 godine