Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

HAMA 217836 Zoom
HAMA 217836 miš; gaming; reaper 250; black

27,99 €

  • na lageru dostupno

Precision gaming miš "uRage Reaper 250" donosi vrhunsku preciznost i funkcionalnost za vaše igračke potrebe. Opremljen profesionalnim PMW3327 Pixart igračkim senzorom, ovaj miš omogućuje podešavanje osjetljivosti do 6.200 dpi, što vam omogućuje precizne i brze pokrete mišem. S brzinom ispitanja od 1000 Hz i vremenom odgovora od 1 ms, Reaper 250 pruža izvanredno brz i pouzdan odziv.
Ima 6 programabilnih tipki, uključujući i tipku za podešavanje dpi-a, što omogućuje prilagodbu miša vašim preferencijama i potrebama u igri. Možete stvoriti različite profile za različite igre ili korisnike kako biste maksimalno iskoristili vaše iskustvo igranja.
Ovaj miš dolazi s kabelom dužine 2,00 m, koji se proteže od USB-A do USB-C priključka, pružajući dovoljno fleksibilnosti za vaše potrebe. Također dolazi s TTC-GOLDEN prekidačima, visokokvalitetnim i dugotrajnim prekidačima koji imaju vijek trajanja od 30 milijuna klikova.
Šifra: 161782
Robna marka:HAMA
Kataloški broj: HAMA 217836
Kategorija: INFORMATIKA > Miševi
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA