Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

REDRAGON M719-RGB Zoom
REDRAGON M719-RGB miš; gaming; invader pro; wireless

34,90 €

  • na lageru dostupno

OSLOBODITE SNAGU BEŽIČNE TEHNOLOGIJE!

Doživite bezgranično pobjeđivanje s našim vrhunskim mišem za igranje, opremljenim bežičnom tehnologijom od 2,4 GHz. Recite zbogom restriktivnim kabelima i prigrlite slobodu kretanja s radnim udaljenostima do 10 metara (približno 30 stopa). Bežična značajka osigurava minimalno kašnjenje i nema pada signala, pružajući vam najbolje iskustvo igranja.

VAŠ GAMING ARSENAL: PODESIV DPI ZA SAVRŠENU PRECIZNOST!

Preuzmite kontrolu nad svojom igračkom sudbinom s mišem za igranje M719 Pro, s podesivim DPI postavkama koje odgovaraju svakom vašem pokretu. Opremite se uz 5 ugrađenih DPI razina, u rasponu od 500 do nevjerojatnih 10.000.

Svaka razina DPI-ja omogućuje registriranje pokreta miša s vrhunskom preciznošću, osiguravajući da niti jedan detalj neće biti propušten tijekom intenzivnog igranja. Za još veću prilagodbu, uživajte u slobodi da sami napravite svoje željene razine DPI-ja pomoću našeg softvera prilagođenog korisniku.
Prihvatite moć jednostavnog povezivanja tipki i oslobodite svoj pravi igrački potencijal s mišem za igranje M719 Pro. Naš miš ima 8 programibilnih tipki koje je moguće u potpunosti uređivati, što vam omogućuje stvaranje prilagođenih taktičkih veza tipki prilagođenih vašem stilu igranja ili radnim zahtjevima.
Steknite konkurentsku prednost s 1 gumbom za brzu paljbu i 2 bočna makro gumba, osiguravajući besprijekorno izvršavanje složenih naredbi i manevara.

Oslobodite snagu PAW3325 optičkog Pixart senzora u našem mišu za igranje, pružajući neusporedivu izvedbu i preciznost. Uz 1000Hz Polling Rate u dvostrukom načinu rada, svaki se pokret registrira brzinom munje, osiguravajući da nikad ne propustite nijedan otkucaj na virtualnom bojnom polju.

Ali to nije sve – naš miš za igranje može se pohvaliti ultraizdržljivom punjivom baterijom koja vas drži u igri impresivnih 58 sati u ekološkom načinu rada.

Značajke

8 prilagodljivih gumba
Napredni ključ od 2,4 Ghz s brzinom izvješća o ispitivanju od 1 ms
Bežični igraći miš od 2,4 GHz
Žičani/bežični igrački miš od 10000 DPI s profesionalnim senzorom
58-satni izdržljivi kapacitet napajanja
Prilagodljivo makro i RGB pozadinsko osvjetljenje za PC/Mac/prijenosno računalo
Šifra: 160642
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON M719-RGB
Kategorija: INFORMATIKA > Miševi
Jamstvo:1 godine