Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

SAMSUNG LS24AG300NRXEN Zoom
SAMSUNG LS24AG300NRXEN monitor 24; 1920x1080; flat; 144hz; hdmi

189,00 €

  • na lageru dostupno

Spremni poraziti neprijatelje, bez zastoja ili zamućenja. Brža stopa osvježavanja slika na zaslonu svake sekunde omogućuje glatkiju igru pogodnu čak i za najbrže igrače. Brzina osvježavanja od 144 Hz eliminira kašnjenje slike i zamućenje pokreta za uzbudljivo, super glatko akcijsko igranje. Uz vrijeme odziva od 1 ms, svaki pokret se računa. Pikseli zaslona mijenjaju boju s gotovo trenutnim odgovorom, rekreirajući čak i najadrenalinskiju akcijsku scenu sa živopisnom preciznošću (250 cd/?). Vaša izvedba bit će osjetljiva kao i vaši refleksi. Ponovno otkrijte uzbuđenje pobjede. Zakrenite, nagnite i prilagodite svoj zaslon za savršen pogled na sve neprijatelje. S potpuno podesivim zaslonom, udobno igranje nikada nije bilo lakše.

AMD FreeSync Premium
Za glatko, neometano iskustvo igranja, tehnologija adaptivne sinkronizacije AMD FreeSync Premium smanjuje trganje, zastajkivanje i kašnjenje unosa. Plus, Low Framerate Compensation (LFC) osigurava glatko izvođenje svake scene. Ponovno otkrijte uzbuđenje pobjede. Zakrenite, nagnite i prilagodite svoj zaslon za savršen pogled na sve neprijatelje. S potpuno podesivim zaslonom, udobno igranje nikada nije bilo lakše.

Eye Saver plus Način bez treperenja
Igrajte još duže. Eye Saver Mode smanjuje emisije plave svjetlosti, smanjujući naprezanje očiju čak i tijekom najdužih sesija igranja. Tehnologija bez treperenja uklanja dosadno i štetno titranje kako bi vam omogućila dulju koncentraciju bez ometanja i naprezanja očiju.

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA:
Dijagonala 24
Omjer: 16:9
Vrsta panela: LED
Maksimalna: 1920x1080
Frekvencija osvježavanja 144 Hz
Vrijeme odziva 1 ms
Priključci HDMI
Šifra: 160918
Robna marka:SAMSUNG
Kataloški broj: SAM LS24AG300NRXEN
Kategorija: INFORMATIKA > Monitori
Jamstvo:1 godine
Aktivni asortiman:DA