REDRAGON P026-RGB Zoom
REDRAGON P026-RGB podloga za miš; gaming; rgb

26,90 €

  • na lageru dostupno

Sa 16.8 milijuna boja i bezbrojem prilagodljivih svjetlosnih efekata otkrit ćete novu razinu personalizacije. Redragon P026 RGB podloga za miš nudi vam 8 različitih načina osvjetljenja i efekte pulsiranja svjetla.

Lako možete uskladiti RGB svjetlosne efekte i boje sa svojim igraćim mišem i gaming tipkovnicom. Čak će i eSports profesionalci doći na svoje uz izuzetno ugodno igračko iskustvo čak i tijekom najžešćih maratonskih igraćih sesija igara poput League of Legends, PUGB, Overwatch, Call of Duty i drugih Steam naslova te pucačina iz prvog lica.

Vrhunska kontrola i krajnja izdržljivost

Kvalitetna gornja površina izrađena je od svilene tkanine, osiguravajući mirno kretanje miša uz optimalno klizanje. Površina mikro teksture s malim trenjem poboljšava preciznost praćenja i optimizirana je za sve postavke osjetljivosti i senzore koji pružaju izuzetno precizno praćenje kako kod miševa opremljenih optičkim senzorima tako i kod onih s laserskim.

Dno je izrađeno od neklizajuće gume; ovo pruža fleksibilnost za prilagodbu različitim površinama radne površine. Ova baza od prirodne gume također osigurava čvrsto i stabilno držanje vašeg stola za hardcore igru.

Dimenzije: 330 x 260 x 3 mm
Šifra: 148153
Robna marka:REDRAGON
Kataloški broj: REDRAGON P026-RGB
Kategorija: INFORMATIKA > Podloge
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA