Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

VERBATIM 69286 Zoom
VERBATIM 69286 prijenosni disk; 1tb; usb 3.2; gen 1

87,90 €

  • na lageru dostupno

SSD vanjski disk
Kapacitet :1T
Priložen kabel: USB-C na USB-A
Kompatibilnost: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X v10.4+
Dimenzije proizvoda: 100 mm x 39 mm x 8,6 mm
Težina proizvoda: 40 grama
Radna temperatura: 0°C do 70 °C
Temperatura skladištenja: -25 °C do 85 °C

S iznimno velikom brzinom čitanja i pisanja, vanjski SSD USB 3.2 Gen 2 idealan je za prijenos podataka velike veličine, uključujući 4K videozapise, fotografije visoke razlučivosti, igre i drugo. S viskom brzinama prijenosa čak i video datoteke visoke razlučivosti mogu biti premještene u nekoliko sekundi.
Izrađen od svemirsko sivog aluminija i težine samo 40 grama, vanjski SSD MyMedia USB 3.2 Gen 2 pouzdan je, čvrst, kompaktan i vrlo sofisticiran. Iako fizički mali, ima jako ozbiljan prostor za pohranu – dostupan u kapacitetima do 1 TB, savršen je dodatak svim Ultrabook prijenosnim računalima, koji imaju ograničeni prostor za pohranu.
Šifra: 158764
Robna marka:VERBATIM
Kataloški broj: VERBATIM 69286
Kategorija: INFORMATIKA > Prijenosni diskovi
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA